Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο - Αισιοδοξία, τύχη & σημαντικές γνωριμίες

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στην Παρθένο αλλά με τις δυσαρμονικές της όψεις προς τον Δία και τον Κρόνο το να καταφέρουμε να συμφωνήσουμε με τους άλλους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σήμερα όμως  σχηματίζεται και η όψη εξαγώνου του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Δία στους Διδύμους. Αυτή είναι μια από τις λίγες τυχερές όψεις του μήνα που φέρνει αισιοδοξία, τύχη, βοηθά να επιτύχουμε στόχους, να έχουμε καλύτερες προοπτικές στις διεκδικήσεις μας, να κάνουμε σημαντικές γνωριμίες. Η όψη αυτή μας υπενθυμίζει ότι τα πράγματα μπορεί και να μην είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται με μια πρώτη ματιά. Θα ευνοηθούν τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, ήτοι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 15 μοίρες.

Αναλυτικά για την επιρροή του εξαγώνου Ήλιου – Δία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στην Παρθένο δημιουργώντας ατμόσφαιρα πίεσης στην καθημερινότητα σας με κάποιο τρόπο. Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί σήμερα ιδιαίτερα αν εργάζεστε, με τους συνεργάτες σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες αλλά μην ανακατέψετε το συναίσθημα σας εκεί που πρέπει να αποφασίζετε μόνο με τη λογική σας. Ακόμη προσέξτε ιδιαίτερα τα μυστικά σας αυτή την περίοδο. Μην τα εμπιστεύεστε σε ανθρώπους που γνωρίζετε ελάχιστα. Σήμερα αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια συναρπαστική ευκαιρία σε θέματα προσωπικά ή νέα για ένα ταξίδι. Ακόμη προσφέρεται η μέρα για μια γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο.

Αναλυτικά για την επιρροή του εξαγώνου Ήλιου – Δία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στην Παρθένο κάνοντάς σας  πιο δυναμικούς στην προσέγγιση σας σε όλα τα θέματα αλλά και πιο πρόθυμους να φλερτάρετε. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να σας κάνει να έλκεστε από τύπους οι οποίοι μπορεί να σας γοητεύουν μεν από την άλλη μπορεί να σας δημιουργήσουν και προβλήματα μακροπρόθεσμα. Καλύτερα να αποφύγετε ούτως ή άλλως δεσμεύσεις αυτή την περίοδο πριν το μετανιώσετε για τα καλά το επόμενο διάστημα. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι στον τομέα του έρωτα είναι ανάδρομος ο Ερμής.  Από την άλλη μπορεί να έχετε επιστροφές από το ερωτικό ή επαγγελματικό σας παρελθόν μέχρι τις 14/08. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί σήμερα να προκύψει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικονομικό ή οικογενειακό θέμα.

Αναλυτικά για την επιρροή του εξαγώνου Ήλιου – Δία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στην Παρθένο εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Από την άλλη οι όψεις της με τον Δία στο ζώδιο σας και η αντίθεση με τον Κρόνο απειλεί την ισορροπία στην ημέρα, αν δεν διαθέσετε τον ανάλογο χρόνο τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα θέματα των επαγγελματικών. Οι πιέσεις αγαπητοί μου Δίδυμοι μπορεί να είναι πιο έντονες βέβαια και λόγω του ανάδρομου κυβερνήτη σας Ερμή. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν την ενέργεια και τη φροντίδα που παρέχετε στους άλλους να την αφιερώσετε και στον ίδιο σας τον εαυτό.  Σίγουρα δεν είναι από τις εύκολες ημέρες για σας αλλά με λίγη υπομονή κι αποφυγή λήψης σημαντικών αποφάσεων όλα θα πάνε καλά. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε μια σχέση ή συνεργασία.

Αναλυτικά για την επιρροή του εξαγώνου Ήλιου – Δία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr