Πριγκίπισσα Ράτζουα: Με floral φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας αποχώρησε από το μαιευτήριο - Θα το βρείτε στα 528 ευρώ (φωτό)

Μαζί με την νεογέννητη κορούλα της 

Το πρώτο του παιδάκι έφεραν στον κόσμο στο Σάββατο 3 Αυγούστου, η πριγκίπισσα Ράτζουα Αλ Χουσεΐν με τον πρίγκιπα Χουσεΐν.

Το royal ζεύγος απέκτησε μία υγιέστατη κορούλα, την πριγκίπισσα Ιμάν.

Όλη η οικογένεια βρέθηκε στο πλευρό τους μεταξύ εκείνων και η Βασίλισσα Ράνια με τον Βασιλιά Αμπντάλα, αγκαλιάζοντας συγκινημένοι το πρώτο τους εγγονάκι.

βασιλισσα ρανια

βασιλισσα ρανια

Διαβάστε ακόμη: Με την εγγονή τους στην αγκαλιά, η Βασίλισσα Ράνια & ο Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας – Οι φωτογραφίες & με τον γιο τους, μπαμπά πια της νεογέννητης Ιμάν

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ράνια: Έγινε γιαγιά η πιο όμορφη & stylish Royal – Γέννησε η γυναίκα του γιού της, Πρίγκιπα Χουσείν – Το φύλο & το όνομα του παιδιού (φωτό &βίντεο)

Χθες, Τετάρτη (7/8) ο διάδοχος του θρόνου με την σύζυγο του αποχώρησαν από το μαιευτήριο και φυσικά δεν παρέλειψαν να μοιραστούν τα στιγμιότυπα στον επίσημο λογαριασμό στο instagram.

Κατά την έξοδο τους, η νέα μανούλα φόρεσε ένα καλοκαιρινό floral shirt dress σε maxi μήκος από τη συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Evi Grintela (Εύη Γκριντέλα-Καραντζά).

Διαβάστε ακόμη: Evi Grintela: Τα ακαταμάχητα shirt dresses της για classy και chic εμφανίσεις - Δείτε την συλλογή για την Άνοιξη 2022 (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Evi Grintela: Τα ακαταμάχητα patchwork shirt dresses της για classy και chic εμφανίσεις (φωτό)

Το συνδύασε εξαιρετικά με λευκά sneakers Alexander McQueen με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος.

Tο συγκεκριμένο fashion item που επέλεξε η μελλοντική Βασίλισσα κοστίζει 528 από 660 ευρώ αφού βρίσκεται σε έκπτωση.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ: evigrintela.com

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr