Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ημέρα για ερωτικές συναντήσεις & επικοινωνία με άλλους - Αξιοποιήστε την!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η κύρια όψη της Πέμπτης είναι η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου τα ξημερώματα. Πρόκειται για μια γλυκιά και βοηθητική όψη σε θέματα επικοινωνίας, επαφών με τους άλλους, ταξιδιών, ερωτικών συναντήσεων. Αν μάλιστα ο Ερμής δεν ήταν ανάδρομος η όψη αυτή θα ήταν πολύ πιο γενναιόδωρη. Αλλά και πάλι είναι μια θετική όψη. Μόνο που στο ζώδιο της Παρθένου μια λογική προσέγγιση και γήινη προσέγγιση των πραγμάτων θα είναι πιο αποδοτική και βοηθητική στη μέρα μας. Κατά τα άλλα η Σελήνη θα εξακολουθήσει το ταξίδι της στην Παρθένο μέχρι τις 11:40 που θα σχηματίσει την τελευταία της όψη την αντίθεση με τον Ποσειδώνα και θα βγει σε φάση κενής πορείας ενώ στις 12:31 θα περάσει στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στην Παρθένο, σας προτρέπει να οργανωθείτε ακόμη περισσότερο στις καθημερινές σας υποχρεώσεις είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αφιερώστε χρόνο στην υγεία σας κι ακόμη κι αν δεν θέλετε να πάτε σε ένα γυμναστήριο  υπάρχουν πλέον τόσα apps, βίντεο στο youtube που μπορεί να σας δώσουν έμπνευση να ξεκουνηθείτε λίγο.  Ή μπορεί να βρείτε τρόπους να μαγειρεύετε πιο υγιεινά γεύματα ώστε να ενισχύετε τον οργανισμό σας. Δεν είναι απίθανο επίσης να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά από το προηγούμενο διάστημα σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάτι ακόμη που μπορεί να συμβεί είναι ότι ίσως ανοίξουν νέοι δρόμοι σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και μην πέφτετε ψυχολογικά αν δεν υπάρχουν οι εξελίξεις που επιθυμείτε τώρα. Βλέπετε έχουμε ανάδρομο Ερμή που σίγουρα δημιουργεί καθυστερήσεις. Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη από το μεσημέρι κι έπειτα πάντως είναι πολύ πιο ευχάριστη στο σύνολό της και μάλιστα μπορεί να έχετε ωραίες συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ανάδρομος Ερμής και Αφροδίτη συναντιούνται σε όψη συνόδου στην Παρθένο και θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα προσωπικών σχέσεων, ο έρωτας, η δημιουργία και τα παιδιά, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. Καιρός να τα δώσετε όλα σε κάτι που θα σας παθιάσει αγαπητοί μου Ταύροι! Το πιο βασικό η όψη αυτή θα σας κάνει λίγο περισσότερο αισιόδοξους για το μέλλον. Δεν είναι απίθανο να έχετε κάποια τυχαία συνάντηση ή ένα μήνυμα από ένα άτομο με το οποίο συνδεόσασταν ερωτικά ή φιλικά στο παρελθόν. Σήμερα η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στα πρακτικά επαγγελματικά σας θέματα. Πιθανώς να έχετε μια καλή ιδέα για τη δουλειά σας που μακροπρόθεσμα να σας ωφελήσει και σε οικονομικό επίπεδο ή μπορεί να συζητήσετε μια νέα πρόταση. Δεν πρέπει να ξεχνάτε φυσικά ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν πρέπει μέχρι τον Σεπτέμβριο να πάρετε ρίσκο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ο ανάδρομος Ερμής συναντά την Αφροδίτη στην Παρθένο σε ένα πιο κλειστό, πιο συναισθηματικό τομέα που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με έναν χώρο πιθανώς του σπιτιού κάνοντας επισκευές, αναδιακόσμηση ή αλλαγές ή μπορεί να έχετε επαφές με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον που είχατε καιρό να μιλήσετε μαζί τους. Η Πέμπτη  βρίσκει τη Σελήνη μετά τις 12:31 στον φιλικό σας Ζυγό να σας κάνει περισσότερα χατίρια έναντι των προηγούμενων ημερών.  Είναι πολύ πιθανόν ένας φίλος ή ένας συνεργάτης να σας βοηθήσουν να βρείτε λύση σε ένα πιεστικό ζήτημα που μπορεί να έχετε στη δουλειά σήμερα αλλά μπορεί να υπάρχει και μια αναζωπύρωση σε μια ερωτική ιστορία. Εξαιρετική μέρα για μια ρομαντική έξοδο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr