Σοφία Κουρτίδου-Γιάννης Σεβδικαλής: «Οι ζωές μας ενώθηκαν για πάντα και επίσημα» - Δεν ήξερε κανείς ότι παντρεύτηκαν - Δείτε φωτό και βίντεο

«Το αποφασίσαμε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε καν εμείς το ξέραμε μέχρι χθες!» έγραψε η Σοφία Κουρτίδου

Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν σήμερα η τραγουδίστρια, Σοφία Κουρτίδου και ο αγαπημένος της Γιάννης Σεβδικαλής «ενώνοντας για πάντα τις ζωές τους», νικητές του J2US.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσαν οι ίδιοι μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης που έκανα στο Instagram, στην οποία δείχνουν στιγμιότυπα από την ώρα που έβαζαν υπογραφές στο δημαρχείο, εμφανώς χαρούμενοι που «ενώθηκαν» και επίσημα.

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής αποκάλυψαν ότι ήταν μια απόφαση που πήραν εντελώς ξαφνικά και δεν είχαν ενημερώσει κανέναν.

Η ανάρτηση του ζευγαριού στο Instagram

«08/08! Μια μέρα πολύ σημαντική για μας και από σήμερα θα έχουμε άλλον ένα λόγο να τη γιορτάζουμε! Γιατί οι ζωές μας ενώθηκαν για πάντα… και επίσημα πλέον! Το αποφασίσαμε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε καν εμείς το ξέραμε μέχρι χθες!

Ξέραμε όμως με σιγουριά τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Δεν κρατιόμασταν μέχρι να οργανώσουμε το γάμο και θέλαμε πολύ να έχουμε επέτειο τη σημερινή ημερομηνία γιατί για μας σημαίνει πάρα πολλά. Οπότε έτσι αυθόρμητα, το αποφασίσαμε. Έτσι απλά. Γιατί έτσι είναι η αγάπη, απλή, χωρίς ερωτηματικά. Απλά εγώ & εσύ», έγραψε στην ανάρτησή της η Σοφία Κουρτίδου.


Το ζευγάρι συμμετείχε στην εκπομπή J2US και μάλιστα κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση με τις επιδόσεις του. Ο παραολυμπιονίκης είχε κάνει επί σκηνής πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου η οποία με μεγάλη συγκίνηση απάντησε «ναι».

Διαβάστε ακόμα:Σοκ για την Σοφία Κουρτίδου: Εκκένωσε το σπίτι της λόγω των πυρκαγιών στην Αλεξανδρούπολη - Δείτε τα βίντεο 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ