Με τι καιρό θα κάνουμε Δεκαπενταύγουστο: Ζέστη διαρκείας και υψηλές θερμοκρασίες - Η πρόγνωση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου

Οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και την Εβδομάδα της Παναγίας

Με ζέστη διαρκείας και υψηλές θερμοκρασίες θα κυλήσει η εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ ανήρτησε έναν πίνακα όπου δείχνει τις μέσες μέγιστες θερμοκρασίες από σήμερα Παρασκευή, έως ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο. Στον πίνακα φαίνεται ότι η θερμοκρασία θα διατηρηθεί πάνω από τους 35-36 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε κάποιες περιοχές θα υπάρχει και σχετικά αυξημένη υγρασία.

Χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί ότι η μέση θερμοκρασία σε κλειστές πεδινές περιοχές μακριά από τη θάλασσα θα είναι πάνω από 1-2 βαθμούς Κελσίου από όσους δείχνει το γράφημα, με την θερμοκρασία να «αγγίζει» σε κάποιες περιοχές ακόμη και τους 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ ο υδράργυρος στις ορεινές περιοχές (500-1000 μέτρα υψόμετρο) όπου η θερμοκρασία θα είναι 3-6 βαθμούς χαμηλότερη. Επίσης στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέση θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη κατά 3-5 βαθμούς Κελσίου.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎χάρτης και ‎κείμενο που λέει "‎Η ΜΕΣΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 15/8 ME MIA MONO MATIA ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣΙ MAKPIA ΑΠΟ TH ΘΑΛΑΣΣΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 1-2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΙΝΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ אח) 500-1000 METPA ΥΨΟΜΕΤΡΟ) ΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟTΕPΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ 3-5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΛΛΑ ΜΕ πιο AYEHMENH THN ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΓΡΑΣΙΑ OTAN ΔΕΝ ΦΥΣΑ ΒΟΡΙΑΣ 37°C 37 36 37°C 36°C 36°C nAP 9/8 36°C ΣΑΒ 10/8 KYP 11/8 ΔΕΥ 12/8 ΤΡΙ 13/8 TET 14/8 f SakisAraoutoglouForecasts nEM 15/8‎"‎‎

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ