Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό - Focus στην επικοινωνία, στις σχέσεις & στην καλοπέραση!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ζυγό, δημιουργώντας μάλιστα μια σειρά αρμονικών όψεων με τον Άρη και τον Δία που βρίσκονται στο ζώδιο των Διδύμων. Έτσι στρέφει το ενδιαφέρον μας περισσότερο στην επικοινωνία, στις σχέσεις, τις επαφές με τους άλλους, τις συνεργασίες, την καλοπέραση, τις διακοπές και τα ταξίδια. Η Παρασκευή  είναι μια εξαιρετική μέρα για συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, πρόοδο σε διαπραγματεύσεις, έναρξη διακοπών και ταξιδιών. Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο. Ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του αέρα Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους κι από κοντά κάτι παίρνουν και οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα με τη Σελήνη στον Ζυγό, προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Έτσι φαίνεται ότι θα έχετε συζητήσεις ή επαφές με άτομα που σας στηρίζουν, σας συμπαθούν και θέλουν να βοηθήσουν. Από την άλλη τα θέματα του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σας μπορεί να  σας απασχολούν κάπως πιο πολύ σήμερα ή να απευθύνονται σε σας για λύσεις. Το μαγικό είναι ότι πραγματικά μπορεί να προσφέρετε καλές συμβουλές σήμερα και στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αλλά πιθανόν κι εσείς να έχετε κάποια θετική εξέλιξη σε μια σχέση ή συνεργασία. Εξαιρετική μέρα για να ξεκινήσετε διακοπές, να ταξιδέψετε ή έστω να πάτε μια εκδρομή και να αλλάξετε παραστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, αν έχετε να κλείσετε εκκρεμότητες προκειμένου να φύγετε για διακοπές. Σήμερα αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο και φροντίδα στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα το χρόνο σας στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε τον εαυτό σας τώρα που οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί. Είναι σημαντικό να ξεκινάτε τη μέρα σας με ηρεμία και όχι με φρενίτιδα. Θετικές εξελίξεις σε θέματα δουλειάς ή οικονομικών μπορεί να προκύψουν τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από τον Ζυγό σχηματίζει θετικές, αρμονικές όψεις με τον Άρη και τον Δία  στο ζώδιο σας, ξυπνώντας μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας. Είναι το ιδανικό βράδυ για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να σχεδιάσετε κάτι χαλαρό με φίλους ή να χαρείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι, μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια πρόσκληση, που αν την αποδεχτείτε θα περάσετε υπέροχα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr