Πριγκίπισσα Κέιτ-Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Αντίθετοι με την τεράστια κληρονομία που θα λάβει ο πρίγκιπας Χάρι - "Θα πάρει 8,5 εκατ. χωρίς να σηκώσει το δάχτυλο του"

Τι δήλωσε πηγή σχετικά με το "δώρο" που θα λάβει για τα 40α του γενέθλια

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται να είναι «αηδιασμένοι» για την κληρονομιά των 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων που πρόκειται να λάβει ο Πρίγκιπας Χάρι σε λίγες εβδομάδες.

Ο Δούκας του Σάσεξ, ο οποίος θα γίνει 40 ετών στις 15 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να λάβει μια τεράστια πληρωμή καθώς μπαίνει στα 40 του, χάρη στις ρυθμίσεις που έκανε η εκλιπούσα προγιαγιά του, η Βασιλομήτωρ Ελισάβετ του Ηνωμένου Βασιλείου (πέθανε το 2002 σε ηλικία 101 ετών).

Η μητέρα της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ Β' έβαλε 90 εκατομμύρια δολάρια σε ένα καταπιστευματικό ταμείο για την οικογένειά της και ανέφερε ότι ο Χάρι επρόκειτο να αποκτήσει πρόσβαση στο μερίδιο του καταπιστεύματος όταν έκλεινε τα 40 ως έναν από τους όρους του ταμείου.

Ωστόσο, πηγές κοντά στον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας είπαν στο Closer ότι το ζευγάρι αισθάνεται ότι ο Δούκας του Σάσεξ δεν αξίζει το εισόδημα.

Ο Γουίλιαμ νιώθει αηδιασμένος που για άλλη μια φορά ο Χάρι θα εξαργυρώσει και θα πάρει εκατομμύρια πίσω στο σπίτι του στο Μοντεσίτο χωρίς να σηκώσει το δάχτυλό του», είπε η πηγή.

«Δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό, εκτός από το να κουνάει το κεφάλι του, αλλά αν ήταν στο χέρι του, ο Χάρι δεν θα έπαιρνε αυτό το ποσό», σημειώνει ανώνυμα.

«Ο Γουίλιαμ δεν πιστεύει ότι ο αδερφός του είναι σε θέση να λάβει τα χρήματα και το αφήνει γνωστό ότι πιστεύει ότι είναι μια αρκετά σάπια κατάσταση», πρόσθεσε η πηγή.

«Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ δεν εμπιστεύονται ούτε λίγο τον Χάρι ή τη Μέγκαν, οπότε η ιδέα ότι ο Χάρι εξαργυρώνει τώρα την κληρονομιά της προγιαγιάς του αφήνει μια πολύ πικρή γεύση», πρόσθεσε η πηγή.

Σε αντίθεση με τον εν διαστάσει αδερφό του, ο οποίος διοργάνωσε τελετουργική συναυλία στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στα γενέθλια-ορόσημο, ο Χάρι φέρεται να λάβει ένα τεράστιο ποσό 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων από το μερίδιό του — που είναι περισσότερα από όσα έλαβε ο Γουίλιαμ στα 40α γενέθλιά του, αναφέρει η Mirror.

Ως διάδοχος του θρόνου, ο Γουίλιαμ επωφελήθηκε με τη σειρά του από το αφορολόγητο Δουκάτο της Κορνουάλης - μια ιδιωτική περιουσία που χρηματοδοτεί τις δημόσιες, φιλανθρωπικές και ιδιωτικές δραστηριότητές του. 

Το βαρύ χρηματικό ποσό θα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στην καθαρή περιουσία του Χάρι και της Μέγκαν, η οποία επί του παρόντος βρίσκεται άνετα σε περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια.

Η καθαρή τους αξία ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό χάρη στα πολλά έργα υψηλού προφίλ που έχουν αναλάβει από τότε που εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και μετακόμισαν στις ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμη: Τα 43 κεράκια έσβησε η Meghan Markle! – Η παραλίγο Πριγκίπισσα & το προσωπικό της style σε μια δεκαετία – Minimal, μονοχρωμία & 12ποντες γόβες (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Την "ανέλαβε" η θεία της & πριγκίπισσα, Άννα - Πολύτιμες συμβουλές για να σταθεί δίπλα στον αδερφό της & μελλοντικό Βασιλιά, Τζορτζ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ