Πριγκίπισσα Κέιτ: Η νέα της εμφάνιση με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ξετρελάθηκαν οι royal fans - "Δεν το περίμενα, φαίνεται υπέροχη!" (βίντεο)

Φάνηκε να είναι σε καλή κατάσταση

Μπορεί να μην παρευρέθηκε στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι αλλά η πριγκίπισσα Κέιτ έστειλε το δικό της μήνυμα.

Χθες (11/8) λίγο πριν την έναρξη της τελετής λήξης στη Γαλλία ο επίσημος λογαριασμός του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας ανέβασε ένα βίντεο.

Στο σύντομο κλιπ εμφανίζονται μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την ασθενή πριγκίπισσα Κέιτ.

«Μπράβο! Τι απίστευτο ταξίδι! Κάθε αθλητής έδειξε τεράστια αφοσίωση, καρδιά και πάθος. Μας κάνατε όλους τόσο περήφανους! Να γιορτάσουμε κάθε θρίαμβο στο @paris2024 και περιμένουμε περισσότερα από τον @paralympicsgb_official αργότερα», σημειώθηκε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Το βίντεο κινηματογραφήθηκε  στο σπίτι του ζευγαριού στο Νόρφολκ.

Συμμετείχαν επίσης διάσημα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και τον αθλητισμό, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Snoop Dog.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα», είπε η Κέιτ στην κάμερα.

«Μπράβο σε όλα όσα έχετε πετύχει. Αποτελείτε έμπνευση για όλους μας», συμπλήρωσε ο Γουίλιαμ.

Η 42χρονη φορούσε ένα ριγέ μπλουζάκι κι έδειχνε να είναι καλά, ενώ δίπλα ο διάδοχος του θρόνου είχε ένα διαφορετικό look με μούσι.

Τα σχόλια των royal fans

Όπως καταλαβαίνετε μία τέτοια εμφάνιση αμέσως πυροδότησε τα σχόλια των θαυμαστών.

«Δεν έχω λόγια, δεν το περίμενα! Τι ωραία που σας βλέπω μαζί», έγραψε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος επισήμανε: «Τούς λατρεύω! Γουίλιαμ και Κέιτ φαίνονται υπέροχοι μαζί όπως πάντα»...

Η ανάρτηση του Βασιλιά Καρόλου

Ο 75χρονος μονάρχης έστειλε επίσης το δικό του μήνυμα με μία επίσημη δημοσίευση το βράδυ της Κυριακής.

«Μαζί με τη σύζυγό μου στέλνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους διαγωνιζόμενους και τις ομάδες τους για τις πολλές εξαιρετικές επιτυχίες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ-Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Αντίθετοι με την τεράστια κληρονομία που θα λάβει ο πρίγκιπας Χάρι - "Θα πάρει 8,5 εκατ. χωρίς να σηκώσει το δάχτυλο του"

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακοί Αγώνες-Τελετή λήξης: Δείτε τα highlights της βραδιάς - Bonne nuit Παρίσι...Good morning Λος Άντζελες!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr