Ονειρικός γάμος στη λίμνη Κόμο! Σαν "πριγκίπισσα" η νύφη με φόρεμα εμπνευσμένο από την Grace Kelly - Ολοκέντητο με δαντέλα, ωδή στον ρομαντισμό - Σαν rockstar ο γαμπρός! (φωτό)

Άργησε αλλά τελικά βρήκε αυτό που της ταιριάζει

Το μοντέλο, Grace Kennedy και ο μουσικός, Hayden Tobin συναντήθηκαν πρώτη φορά μέσω φίλων στα τέλη του 2019, προτού αναπτύξουν γρήγορα μια σχέση με μηνύματα μέσω του Instagram.

«[Τελικά] του είπα να κατέβει στο διαμέρισμά μου στην Chinatown », θυμάται η Grace το πρώτο τους σωστό «ραντεβού» τον Ιανουάριο του 2020.

Δύο χρόνια αργότερα, ένας από τους φίλους του ζευγαριού, ο φωτογράφος Chad Moore, κάλεσε τo ζευγάρι σε μια επίδειξη της δουλειάς του στο Τόκιο τον Μάιο του 2022.

«Ο Τσαντ έπρεπε να μας βγάλει βίζα για αυτό και το μόνο που έλεγε ήταν, έχω ένα έκπληξη για εσάς εκεί», θυμάται ο Hayden.

"Μας αρέσει να ταξιδεύουμε και έχουμε εμμονή και οι δύο με την Ιαπωνία", συμπλήρωσε.

Για την πρόταση, ο Hayden αγόρασε ένα vintage δαχτυλίδι από τα τέλη του 1800.

«Η Γκρέις αγαπά όλα τα vintage και δεν φοράει χρυσό, κάτι που ήταν λίγο ανακούφιση όταν τα ιαπωνικά έθιμα με ρώτησαν αν ταξίδευα με χρυσό», θυμάται.

Μετά από λίγες μέρες στο Τόκιο, το ζευγάρι ταξίδεψε στην πόλη του Ατάμι , όπου ο Χέιντεν είχε κλείσει μια διαμονή σε ένα παραδοσιακό ρβοκάν ονσεν.

Ένα βράδυ, αφού επέστρεψαν στο δωμάτιό τους από το δείπνο, ο Χέιντεν ζήτησε από την Γκρέις να παραγγείλει ένα μπουκάλι σάκε για να γιορτάσει .

Ο Χέιντεν θυμάται, «Έπεσα στο ένα γόνατο, έβγαλα το δαχτυλίδι και ρώτησα αν ήθελε να με παντρευτεί.

Το σάκε ήρθε. Γιορτάσαμε."

Ο ονειρικός γάμος

«Βλέποντας την Γκρέις να εμφανίζεται με το φόρεμά της, ένιωσα ότι το σύμπαν σταμάτησε», θυμάται ο Χέιντεν.

«Ήταν εκπληκτική. Το να στεκόμαστε απέναντι από την Γκρέις – την ​​καλύτερη μου φίλη και τη μεγαλύτερη αγάπη – μπροστά στους φίλους και την οικογένειά μας, που αγαπάμε τόσο πολύ, ήταν όλα τόσο εύκολα.

Γράψαμε τους δικούς μας όρκους αλλά δεν τους μοιραστήκαμε μεταξύ μας μέχρι εκείνη τη στιγμή."

«Ένιωσα ότι όλα είχαν τελικά νόημα», προσθέτει η Grace. «Έγραψα τους όρκους μου το πρωί και νόμιζα ότι θα ήμουν νευρική. Τελικά ήμουν. Αλλά, μόλις είδα τον Χέιντεν στο τέλος του διαδρόμου, ένιωσα σαν στο σπίτι μου».

Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι απέπλευσαν με ένα παλιό Chris-Craft, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν λαχταριστά εδέσματα με τζαζ υπόκρουση.

Το ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο του χορό στο The Flamingos “I Only Have Eyes for You” και έκοψε την τούρτα στο “Life’s a Gas” του T Rex.

Μόλις βρήκε τη Villa Balbiano του 16ου αιώνα στο διαδίκτυο, προγραμμάτισε μια επίσκεψη και οδηγός της έτυχε να είναι η Σοφία Μπούτε, η διευθύντρια εκδηλώσεων στη Συλλογή Heritage.

«Την αγαπούσαμε και ρωτήσαμε αν σχεδίαζε γάμους και θα ήταν πρόθυμη να σχεδιάσει τους δικούς μας», θυμάται η Γκρέις. «Είπε ναι! Και, μόλις βρήκαμε τη Σόφια, η διαδικασία σχεδιασμού έγινε συναρπαστική και εύκολη».

Η αναζήτηση του νυφικού της νύφης ήταν λίγο πιο επαχθής.

«Νομίζω ότι πήγα σε πέντε ραντεβού σε μια εβδομάδα και δεν βρήκα κάτι που να ήταν σωστό», λέει η νύφη.

«Πήρα το όνομά μου από την Grace Kelly και όλη μου τη ζωή ονειρευόμουν να φορέσω το νυφικό της.

Ήταν κυριολεκτικά μια πριγκίπισσα. Ήξερα ότι ήθελα μακριά μανίκια από δαντέλα και να επαναλάβω το φόρεμά της όσο πιο κοντά γινόταν.

Άρχισα να φρικάρω όταν δεν μπορούσα να βρω αυτό που έψαχνα». 

Μόλις έξι μήνες έμειναν μέχρι την ημέρα του γάμου, έκλεισε ένα ραντεβού στη Monique Lhuillier και δοκίμασε μερικά φορέματα.

Τελικά, βρήκε ένα που της έκοψε την ανάσα. «Ζήτησα να το δοκιμάσω με το ασορτί μπολερό και αυτό ήταν», λέει.

«Αυτό ήταν το φόρεμά μου. Το μόνο που ήθελα διαφορετικά ήταν η πλάτη να αλλάξει σε σχήμα V. Έφτιαξαν το τέλειο φόρεμά μου, το συνδύασα με παπούτσια Miu Miu και έζησα το όνειρο».

Πηγή φωτογραφιών: vogue.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr