Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Σκορπιό - Δύσκολος συγχρονισμός στα συναισθήματα & στις σκέψεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Συναισθήματα και σκέψεις δύσκολα συγχρονίζονται σήμερα με τη Σελήνη να συναντά σε αντίθεση τον Ουρανό τις πρωινές ώρες όσο βρίσκεται στον Σκορπιό και κατόπιν σε τετράγωνο με τον Ερμή όταν περάσει στον Τοξότη. Καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος θα είναι δύσκολο να βρούμε ουσιαστικές λύσεις και να εκμεταλλευτούμε τη μέρα. Μάλλον θα κάνουμε κύκλους γύρω από το όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται. Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να έχουμε μια καλύτερη εικόνα με τις φωτιές. Δυστυχώς βρισκόμαστε στο πιο επικίνδυνο δεκαήμερο του Αυγούστου που κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε προς το Σαββατοκύριακο.

ΚΡΙΟΣ

Σε ιδανικές συνθήκες η Σελήνη στον Τοξότη, θα έκανε τη σημερινή μέρα να φαντάζει υπέροχη και ξένοιαστη. Όμως η συνάντηση με τον ανάδρομο Ερμή σε όψη τετραγώνου δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας και χαράς. Βέβαια σε σχέση με άλλους κάπως καλύτερα θα περάσετε εσείς. Ενδεχομένως να έχετε αγωνία για την εξέλιξη των μελλοντικών σας σχεδίων. Δεν είναι απαραίτητο ότι  κάτι θα προκύψει και θα σας ζορίσει. Φτάνει μόνο να σκεφτείτε την αστάθεια και εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν για να αγχωθείτε από μόνοι σας στο πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Από την άλλη μπορεί να έχετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις μέσα στη μέρα για να τις φέρετε εις πέρας κι όλο αυτό σας δημιουργεί μια αίσθηση κόπωσης. Οι βραδινές ώρες  είναι σαφώς πιο ανάλαφρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Τοξότη, δημιουργώντας πιέσεις σε θέματα που αφορούν σχέσεις, οικονομικά ίσως και για κάποιους και σε θέματα υγείας. Βέβαια σε σχέση με άλλους, ίσως εσείς οι Ταύροι περνάτε κάπως πιο «απαλά» τις απαιτητικές αυτές μέρες. Οι όψεις των ημερών άλλωστε δημιουργούν μια αίσθηση στασιμότητας που δεν επιτρέπει σε κανένα να αισιοδοξεί. Πρόκειται για μια περαστική φάση αλλά το μεσημέρι που συναντιούνται η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή θα είναι έντονη η απογοήτευση και στο περιβάλλον σας. Δεν είναι κατάλληλες μέρες πάντως να πιέσετε για οικονομικά θέματα. Το βράδυ είναι αρκετά πιο χαλαρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τρίτη είναι έντονη μέρα με το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο. Πρωτίστως προσέξτε την υγεία, αποφύγετε  να κουράσετε πολύ τον οργανισμό σας, να κάνετε επικίνδυνες δραστηριότητες. Από την άλλη μπορεί μια κατάσταση είτε στο σπίτι, σε μια σχέση, είτε στη δουλειά να σας πιέσει υπερβολικά και να νιώσετε απογοήτευση. Φυσικά πρόκειται για κάτι περαστικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναστατώνεστε. Πολύ καλύτερα θα εξελιχθούν τα πράγματα το βράδυ. Ενδεχομένως να προβληματίζεστε σχετικά με ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr