Δύσκολο βράδυ για τη Δήμητρα Κατσαφάδου: Η φωτιά έφτασε στην αυλή της - "Φυγάδευσα τα ζωάκια μου - Όλοι μαζί μπορούμε!" (φωτό)

Πρόλαβε να εκκενώσει εγκαίρως

Τη δική της περιπέτεια μοιράστηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου από την εκκένωση του σπιτιού της λόγω της φωτιάς που έπληξε μεγάλο μέρος της βορειοανατολικής Αττικής.

Η ιδρύτρια της εταιρείας "La vie en rose" μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα story που εξηγεί πως πέρασε το βράδυ της.

Μεταξύ άλλων η επιχειρηματίας σημειώνει ότι η φωτιά έφτασε στην αυλή του σπιτιού της, με την ίδια να καταφέρνει να το εκκενώσει εγκαίρως, με τη βοήθεια του αδελφού της.

«Ποτέ δεν με ένοιαζαν οι υλικές ζημιές όσο η αξία της ανθρώπινης ζωής! Φέτος έτυχε και στο δικό μου σπίτι! Φυσικά φυγάδευσα τα ζωάκια μου αλλά και όσα περισσότερα μπόρεσα! Να δείξουμε όλοι την απαιτούμενη ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη για να ξορκίσουμε το κακό! Όλοι μαζί μπορούμε», έγραψε στην ανάρτησή της η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Διαβάστε ακόμη: 14 μέτρα στήριξης για τους πυρόπληκτους: Τι ισχύει για κατοικίες και επιχειρήσεις - Πως θα αποζημιωθούν

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Κατσαφάδου: Απαστράπτουσα με διαφάνειες και καθρεφτάκια - "Ήμουν σε σχέση 10 χρόνια - Για το χωρισμό φταίω εγώ" (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr