Συγκινεί ο Δημήτρης Παπανικολάου: Γνώρισε στην κόρη του Άρια τους Ολυμπιονίκες Μίλτο Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλή - «Αντί να κολυμπούν σε παραλία, κολυμπούν στον ιδρώτα»

Ο  Δημήτρης Παπανικολάου που έχει αποκαλύψει ότι βρίσκεται τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του, στο φάσμα του αυτισμού

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου που έχει αποκαλύψει ότι βρίσκεται τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του, στο φάσμα του αυτισμού συνάντησαν τον χρυσό Ολυμπιονίκη στο μήκος Μίλτο Τεντόγλου, και τον χάλκινο Ολυμπιονίκη στο επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή.

Σε ανάρτησή του για τη συνάντηση αυτή ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας εξέφρασε το «μπράβο» του προς τους δύο Ολυμπιονίκες οι οποίοι αντί για ρεπό και παραλία «κολυμπούν» στον ιδρώτα για τον επόμενο στόχο τους.

Υπενθυμίζεται ότι Τεντόγλου και Καραλής επιστρέφουν στη δράση στις 22 Αυγούστου στο καλύτερο μίτινγκ του κόσμο, στη Λωζάνη για να αγωνιστούν στο Diamond League

 


Όλη η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανικολάου:

Η κόρη μας Άρια ζει ενίοτε, μέσα από τα γιαπωνέζικα Άνιμε.

Στον Μίλτο Τεντόγλου ως γνωστόν αρέσουν επίσης, οπότε σήμερα είχαν θέματα προς συζήτηση.

Με τον άλλο σπουδαίο αθλητή μας και εξαιρετικό άνθρωπο Μανόλο έχουμε γνωριστεί απο καιρό.

Τους ευχαριστούμε οικογενειακώς, όπως και τον σπουδαίο προπονητή Πομάσκι, για τη φιλοξενία στον χώρο προπόνησης.

Υγ. Πρέπει να είσαι πολύ ταγμένος σε αυτό που κάνεις, ώστε επιστρέφοντας με μετάλλια από Ολυμπιακούς αγώνες, χωρίς κανένα ρεπό, αντί να κολυμπάς σε κάποια παραλία, να κολυμπάς στον ιδρώτα για τον επόμενο στόχο.
Μπράβο τους.

Διαβάστε ακόμα: Συγκινητική, αλλά και μαχητική η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανικολάου: Δείτε βίντεο με την κόρη του μπασκετμπολίστα να δίνει ένα «δυνατό» μήνυμα για τον αυτισμό, με τον οποίο έχει διαγνωστεί

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr