Matthew Perry: Οι 5 κατηγορούμενοι εκμεταλλεύονταν τον εθισμό του & τον υπερχρέωναν - $2.000 για ένα φιαλίδιο κεταμίνης που κόστιζε $12 (φωτό & βίντεο)

«Αναρωτιέμαι πόσα θα πληρώσει αυτός ο ηλίθιος» ήταν ένα από τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι εμπλεκόμενοι.

Tα τελευταία 24ώρα οι εξελίξεις και τα νέα γύρω από τον θάνατο τους δημοφιλούς ηθοποιού Μάθιου Πέρι έχουν «ταράξει» το διαδίκτυο.

5 επιτήδειοι εκμεταλλευτήκαν τον εθισμό του και τον σκότωσαν.

«Αναρωτιέμαι πόσα θα πληρώσει αυτός ο ηλίθιος» ήταν ένα από τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι πέντε που προμήθευαν τον ηθοποιό με ναρκωτικά για να του αποσπάσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης κατηγορεί τους Τζασβίν Σανγκά, γνωστή και ως «βασίλισσα της κεταμίνης» και τον τον Δρ. Σαλβαδόρ Πλασένθια ως τους υπεύθυνους για τον θάνατο του Πέρι. 

Κατηγορίες έχουν επίσης απαγγελθεί σε έναν γιατρό, τον Μαρκ Σάβεζ, τον βοηθό του Πέρι, Κένενθ Ιγουάμασα, και ένα άλλο άτομο, τον Έρικ Φλέμινγκ.

Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (DEA) ανέφερε: «Όταν οι γιατροί της κλινικής αρνήθηκαν να αυξήσουν τη δόση του, ο Πέρι στράφηκε σε ασυνείδητους γιατρούς που τον είδαν ως έναν τρόπο για να βγάλουν γρήγορα χρήματα».

«Ο Σάβεζ έδινε την κεταμίνη στον Πλασένθια και ο Πλασένθια χρέωσε τον Πέρι με 2.000 δολάρια (1.500 λίρες) ένα φιαλίδιο που κόστιζε στον Δρ Σάβεζ περίπου 12 δολάρια (9 λίρες)».

Ο Κένενθ Ιγουάμασα που φέρει ευθύνη για τον θάνατο του Πέρι, ήταν ο προσωπικός βοηθός του. Ήταν εκείνος που λάμβανε από τον Δρ. Πλασένθια την κεταμίνη και εκμεταλλευόταν επίσης τον «Τσάντλερ» για να του αποσπά χρήματα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός πλήρωσε στον Πλανσένθια τουλάχιστον 55.000 δολάρια για κεταμίνη τον μήνα πριν πεθάνει.

Ο τελευταίος κατηγορούμενος, ο Φλέμινγκ έλαβε περίπου 12.000 για δύο συμφωνίες, μία από τις οποίες έγινε λίγες μέρες πριν από τον θάνατο του ηθοποιού.

Οι τελευταίες στιγμές & λόγια του Μάθιου Πέρι

Ο βοηθός του Πέρι, ο 59χρονος Ιουαμάσα ομολόγησε την ενοχή του στις 7 Αυγούστου στις κατηγορίες για συνωμοσία στη διανομή κεταμίνης που προκάλεσε θάνατο και παραδέχτηκε ότι έκανε επανειλημμένα ένεση στον Πέρι χωρίς να έχει λάβει ιατρική εκπαίδευση.

«Περίπου 40 λεπτά αργότερα, το θύμα, Μάθιου Πέρι, ζήτησε από τον κατηγορούμενο (τον βοηθό του) να ετοιμάσει το τζακούζι και είπε στον κατηγορούμενο, "κάνε μου μια μεγάλη δόση ένεσης», αναφέρεται σε δικαστικό έγγραφο.

Αφού έκανε την ένεση στον Πέρι, την τρίτη μέσα σε έξι ώρες, ο Ιουαμάσα πήγε να κάνει δουλειές, λένε τα έγγραφα. Όταν επέστρεψε βρήκε τον Πέρι μπρούμυτα στο τζακούζι.

Ο Ιουαμάσα κατέθεσε στις Αρχές ότι άρχισε να κάνει ενέσεις στον Πέρι περίπου ένα μήνα πριν πεθάνει. Υποστήριξε δε ότι ο Πλασένσια πούλησε υγρή κεταμίνη στον Πέρι, καθώς και παστίλιες κεταμίνης, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το NBC News.

Διαβάστε ακόμα: Τζάσβιν Σάνγκα: Αυτή είναι «βασίλισσα της κεταμίνης» - Πούλησε 50 φιαλίδια της ουσίας στον Matthew Perry για περίπου 11.000 δολάρια - Τι βρέθηκε σε έφοδο σπίτι της

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη τώρα: Ο γραμματέας του Matthew Perry του έκανε ενέσεις κεταμίνης την ημέρα που πέθανε – Ένοχοι & 2 γιατροί για τον θάνατό του (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr