«Ιστορική στιγμή»: Ο Alain Delon με την πρώτη σύζυγό του Nathalie, 53 χρόνια μετά το διαζύγιό τους – «Υπάρχει μια κυρία Delon» είχε πει ο ζεν πρεμιέ (φωτό & βίντεο)

Ο ερωτάς τους ήταν θυελλώδης και πολύ μεγάλος!

Μια φωτογραφία σπάνια, μια στιγμή «ιστορική». Ο Alain Delon και η πρώην σύζυγός του Nathalie Delon μαζί μετά από 53 χρόνια.

Ο Alain Delon έφυγε από την ζωή χθες σε ηλικία 88 ετών και η Nathalie Delon πέθανε το 2021 σε ηλικία 80 ετών.

Τώρα, λοιπόν  που και οι δυο τους έχουν συναντηθεί στον ουρανό, ας μάθουμε για τον μεγάλο τους έρωτα.

Ο Alain Delon και η Nathalie γνωρίστηκαν το 1963. Τότε εκείνη ονομαζόταν Nathalie Barthélémy ωστόσο θα κρατήσει το όνομα του ηθοποιού ακόμα και μέχρι σήμερα. "Υπάρχει μία κυρία Delon" θα έλεγε αυτός κάποτε σε συνέντευξή του.

Εκείνη ηθοποιός και μοντέλο, με μαροκινή καταγωγή, εκείνος ο γόης του γαλλικού σινεμά, θα ζήσουν έναν έρωτα φλογερό αλλά γεμάτο εντάσεις. 

Το ζευγάρι θα παντρευτεί και θα φύγει για την Αμερική όπου ο Delon είχε κάνει ένα συμβόλαιο για να παίξει σε αμερικανικές ταινίες.

Στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964 θα γεννηθεί ο γιος της  Antony Delon σε μια κλινική του Λος Άντζελες. Τρια χρόνια μετά τον γάμο τους θα χωρίσουν.

53 χρόνια μετά το διαζύγιό τους όμως, οι δυο τους κάθονται και πάλι μαζί και παίρνουν τον καφέ τους.

Στη σελίδα Parismatch celebrities στο Instagram ανέβηκε μια φωτογραφία από την «ιστορική» αυτή συνάντηση. Πρόκειται για μια εικόνα που μοιράστηκε ο γιος του ζευγαριού στα social media.

Αυτός φορά ένα λευκό πουλόβερ και κασκόλ ενώ εκείνη φορά ακόμα το μαύρο της μπουφάν. Με κοντό ξανθό μαλλί κοιτά προς την κάμερα που την τραβά.

Δεν ήταν η μόνη γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Delon ήταν ωστόσο η πιο σημαντική, αυτή που διάλεξε να κάνει γυναίκα του.

Διαβάστε ακόμα: Πέθανε η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός Ναταλί Ντελόν - Η συγκίνηση του διάσημου πρώην συζύγου της Αλέν Ντελόν (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Ναταλί & Αλέν Ντελόν: Ο μεγάλος έρωτας & το θυελλώδες διαζύγιο - Η συναρπαστική ιστορία αγάπης σε 19 σπάνιες φώτο

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονιστικός ο Άντονι Ντελόν μιλά για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του : Ήταν μια λέαινα σε σώμα σπουργιτιού (φώτο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr