Έρωτας στη Σαρδηνία - Καλοκαίρι 2024 - Ο Σίμος Λιάκος & η Νεοϋορκέζα Αλβανικής καταγωγής, Bebe Rexha σε τρυφερές στιγμές στη θάλασσα

Έχουν έρθει κοντά 

Τον δικό τους έρωτα απολαμβάνουν η Bebe Rexha και ο Σίμος Λιάκος.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο  ζευγάρι να ανταλλάσσει τρυφερά φιλιά και αγκαλιές μέσα στη θάλασσα.

Τα lovebirds βρέθηκαν στη Σαρδηνία για ένα ρομαντικό getaway.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ήρθαν πιο κοντά στα τέλη του προηγούμενου μήνα, όταν τραγουδίστρια ταξίδεψε πρώτη φορά στη Μύκονο και διέμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο που διατηρεί η μητέρα του Σίμου Λιάκου στο κοσμοπολίτικο νησί.

Φωτογραφίες από το περιοδικό ΟΚ!:

Bebe Rexha: Σε τρυφερά στιγμιότυπα με τον αρχιτέκτονα γιο της ιδιοκτήτριας του Cavo Tagoo, Σούλας Λιάκου

Η Σούλα Λιάκου είναι ιδιοκτήτρια του γνωστού Cavo Tangoo.

Το who is who του Σίμου Λιάκου

Απέκτησε το Master του στην Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Ακόμα, σπούδασε Διεθνές Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Alba της Αθήνας, προκειμένου να βελτιώσει τις διοικητικές του ικανότητες. Έχοντας περάσει πολλά χρόνια σπουδάζοντας, καταλαβαίνει τώρα ότι η αρχιτεκτονική είναι μια δια βίου δραστηριότητα 24/7, που απλώς ενεργοποιείται από τη σχέση με έναν χώρο. Για το λόγο αυτό, το 2021 παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, Mediterranean Futures, που διηύθυνε ο κ. Γ. Αισώπος.Σίμος Λιάκος

Όντας μέλος του LAA από την παιδική του ηλικία και επισήμως από το 2017, κατανοεί καλά την κουλτούρα και τον προσανατολισμό της ομάδας μας. Η σκληρή δουλειά και η συνεργασία είναι οι βασικοί άξονες της προσωπικότητάς του. Η διαδικασία ανάλυσης και σύνθεσης της αρχιτεκτονικής, καθώς και η διεύθυνση εργοταξίων, από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, του έδωσαν μια καλύτερη κατανόηση της δουλειάς του.

Επιπλέον, έχει ενδιαφερθεί για την έρευνα σε μια σειρά από πεδία. Αυτές οι ενδιαφέρουσες ιδέες τον οδήγησαν να συμμετάσχει σε διάφορους διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς και εργαστήρια. Ως αποτέλεσμα, το να σκέφτεται δημιουργικά και να λαμβάνει υπόψη τη βιωσιμότητα ενός project είναι προτεραιότητα στα σχέδια και τις ιδέες του.

Μελετά ενδελεχώς την τοπική αρχιτεκτονική, προσπαθώντας να βρει τους λόγους που τη διαμόρφωσαν. Η τέχνη, η αρχιτεκτονική και η δημιουργική γραφή είναι τα κύρια ενδιαφέροντά του, τα οποία θεωρεί κομμάτια μιας εντελώς αναζωογονητικής διαδικασίας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr