Βέροια: Το τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής - Τραγικές στιγμές για την οικογένεια (βίντεο)

Αντί στεφάνων ζήτησαν να γίνει δωρεά στην εκκήσία της ενορίας

Ανείπωτη θλίψη στο τελευταίο αντίο του αδικοχαμένου νεαρού που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. 

Παρουσία συγγενών και φίλων πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στη Βέροια στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως Παπάγου σε κλίμα οδύνης με ένα τεράστιο "γιατί" να βαραίνει την ατμόσφαιρα.

Η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στην συνέχεια στα Κοιμητήρια του Διαβατού.


Η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων, όποιος παρευρεθεί να κάνει μια δωρεά στην εκκλησία της ενορίας.

«Επιθυμία της οικογένειας είναι αντι στεφάνων να γίνει δωρεά στην ενορία που επιθυμεί ο καθένας στην μνήμη του αγαπημένου όλων μας», αναφέρει σε ανάρτηση συγγενής του 19χρονου.

Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: Ελεύθεροι αφέθηκαν ο 58χρονος ιδιοκτήτης του "μοιραίου" λούνα παρκ & ο 21χρονος χειριστής - Σάπια & σκουριασμένα τα σίδερα στα καθίσματα των παιχνιδιών (βίντεο)

Παράλληλα ...

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες για το δυστύχημα σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του 19χρονος.

Ο δήμος Κασσάνδρας για το τραγικό γεγονός στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι

O 58χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης και ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού, τμήμα του οποίου έσπασε, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πολυγύρου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Η εισαγγελέας ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος και με την ολοκλήρωση της θα αποφασιστεί η ποινική αξιολόγηση του 58χρονου και του 21χρονου.


Σε βάρος του 58χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σε βάρος του 21χρονου για θανατηφόρα έκθεση.

Το προφίλ του 58χρονου ιδιοκτήτη

Σύμφωνα με το Star, o ιδιοκτήτης του λούνα παρκ είναι 58 ετών, παντρεμένος, και κατάγεται από τη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δείχνει καθημερινά το πόσο του αρέσουν η καλή ζωή και τα ταξίδια μέσα από αναρτήσεις του. Με μια ματιά στο προφίλ του, μπορεί κανείς να δει τραπέζια, μεγάλα κι ακριβά ψάρια και κρασιά.


Ερωτηματικά για τα έγγραφα λειτουργίας και τα σκουριασμένα μηχανήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες τα σίδερα που στήριζαν τα καθίσματα στο παιχνίδι στο λούνα παρκ ήταν σάπια και σκουριασμένα.

Από τις τέσσερις τετράδες καθισμάτων του παιχνιδιού που σκόρπισε τον θάνατο και τον πανικό, φέρεται να λειτουργούσε μόνο η μία.

Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική-Θάνατος 19χρονου: Μπροστά στα μάτια του αδερφού & της μητέρας του - Είδαν το κάθισμα να ξεκολλάει - Παραδόθηκε ο χειριστής (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: Παραδόθηκε ο 21χρονος χειριστής του μηχανήματος στο λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος - Ερωτηματικά για τα έγγραφα λειτουργίας (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ