Διπλή τραγωδία για την Mariah Carey: Έχασε μητέρα & αδελφή την ίδια μέρα – «Η καρδιά μου είναι ραγισμένη», είπε η τραγουδίστρια (φωτό & βίντεο)

Οι αιτίες για τον θάνατό τους ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

Ασύλληπτη η τραγωδία που ζει η Μαράια Κάρει

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχασε την ίδια μέρα την 87χρονη μητέρα της Πατρίσια και την 63χρονη αδελφή της, Άλισον.

Στο περιοδικό People, η Μαράι Κάρει είπε: «Η καρδιά μου είναι ραγισμένη που έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική εξέλιξη, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα».

Οι αιτίες για τον θάνατό τους ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

Η μητέρα της, Πατρίσια, στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Άλφρεντ Ρόι Κάρεϊ (τον πατέρα της Μαράια), ήταν τραγουδίστρια όπερας και προπονήτρια φωνητικής.

Οι γονείς της Μαράια χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις τριών ετών.

Η σχέση της Μαράια με τη μητέρα της - από την οποία κληρονόμησε τα φωνητικά της ταλέντα - ήταν περίπλοκη σε όλη της τη ζωή.

«Αισθάνομαι ευλογημένη που μπόρεσα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μαμά μου πριν πεθάνει. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη όλων, και τον σεβασμό για την ιδιωτική μου ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», συμπλήρωσε η 55χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμα: Η Μαράια Κάρεϊ βγήκε χωρίς παντελόνι - Με τούλι γύρω από τους γοφούς της & κορμάκι Schiaparelli μας προβλημάτισε ... (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: "Rock and Roll Hall of Fame": Αυτοί είναι η υποψήφιοι για το 2024 - Μαράια Κάρεϊ, Σερ, Όζι Όζμπορν ...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr