Ισπανία: Τουρίστρια εγκατέστησε κρυφή κάμερα για να καταγράψει παρενοχλητικό υπάλληλο ξενοδοχείου – Ο σιχαμερός φαίνεται να μυρίζει & να της κλέβει τα εσώρουχα (βίντεο)

Η τουρίστρια ήταν εκεί με τον γιό της.

Γυναίκα από την Βρετανία αποφάσισε να πάει διακοπές με τον γιό της στην Ισπανία και δεν περίμενε αυτό που θα γίνει.

Η DailyMail δημοσίευσε βίντεο όπου υπάλληλος ξενοδοχείου φέρεται να εισέβαλε στο δωμάτιό της Βρετανίδας και να έκλεψε εσώρουχά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγουμένως την είχε φέρει σε δύσκολη θέση ζητώντας να βγουν για καφέ. 

Η γυναίκα με σκοπό να επιβεβαιώσει τις υποψίες της, κατέγραψε την πράξη του με κρυφή κάμερα.

Το χρονικό

Η Ράρα Άρμστρονγκ είναι μητέρα ενός 11χρονου αγοριού και μαζί πήγαν να απολαύσουν τις διακοπές τους στην Ισπανία και κάποιος τους χάλασε τα σχέδια.

Από την αρχή, δήλωσε πως ένιωσε άβολα όταν ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου ζήτησε το τηλέφωνό της και πρότεινε να πάνε για καφέ. Παρά την άρνησή της, ο άνδρας άφησε μια φιάλη Prosecco στο δωμάτιό της ως «συγγνώμη».

Αυτό το γεγονός την έκανε να τον υποψιαστεί και έτσι έβαλε το iPad του γιου της για να καταγράφει ό,τι συνέβαινε στην πόρτα του δωματίου όσο εκείνη και ο γιος της ήταν έξω για δείπνο.

Το βίντεο αυτό είναι κάτι παραπάνω από creepy.

O υπάλληλος φαίνεται να εισέρχεται στο δωμάτιο, να ψάχνει στα ρούχα της και να βγάζει από την τσάντα με τα άπλυτα κάτι που μοιάζει με εσώρουχο.

Φαίνεται να το μυρίζει πριν το βάλει στην πίσω τσέπη του. «Ένιωσα φρικτά, ήταν σαν να παραβιάστηκε η προσωπικότητά μου. Ήμουν εκεί με τον γιο μου, και αυτός ο άντρας ήταν υποτίθεται υπάλληλος του ξενοδοχείου», δήλωσε η Άρμστρονγκ. 

Συγκλονίστηκε όταν μετά από αυτό το περιστατικό ανακάλυψε ότι ο υπάλληλος είχε εγγραφεί στον λογαριασμό της στο OnlyFans, χρησιμοποιώντας πιθανώς τα στοιχεία της κράτησης του ξενοδοχείου για να τη βρει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr