Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Νοσταλγική διάθεση & τάση να ονειροπολούμε - Αποφεύγουμε τις σοβαρές αποφάσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η κύρια όψη της Τετάρτης είναι η αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η κόντρα μπορεί να εκτοξεύσει από τη μια το ρομαντισμό μας στα ύψη, αλλά από την άλλη και τις εξιδανικεύσεις και τις μεγάλες προσδοκίες που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα. Η τάση της μέρας με αυτή την όψη είναι να ονειροπολούμε, να έχουμε μια νοσταλγική διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα. Αν είστε διακοπές χαρείτε αυτή την τόσο ρομαντική όψη, αλλά μην πέφτετε με τα μούτρα σε σχέσεις με ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα και δεν ξέρετε αρκετά πράγματα για εκείνους, για να μην απογοητευθείτε στη συνέχεια. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά με αυτή την αντίθεση. Μην ξεχνάτε η Αφροδίτη κυβερνά αισθήματα και χρήματα. Η Σελήνη σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες θα επιτείνει την ατμόσφαιρα σύγχυσης και την έλλειψη ξεκάθαρης κατεύθυνσης. Στις 11:47 λίγο πριν το μεσημέρι θα προχωρήσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Αργά το βράδυ ο Ερμής θα γυρίσει επιτέλους σε ορθή πορεία στον Λέοντα, διώχνοντας σταδιακά τις δυσκολίες και τα ευτράπελα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας. Η σημερινή μέρα πάντως δεν προσφέρεται για σοβαρές αποφάσεις κι εκκινήσεις, αλλά ούτε για να βγάζουμε ξεκάθαρα συμπεράσματα.

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν επηρεάζει τόσο πολύ την προσωπική σας ζωή, εκτός αν δουλεύετε μαζί με το ταίρι σας. Οπότε σε αυτή την περίπτωση προσέξτε να μη δώσετε δικαιώματα στο χώρο της δουλειάς σας. Προσέξτε επίσης αν εργάζεστε σε ένα νέο σχετικά επαγγελματικό περιβάλλον ποιον εμπιστεύεστε και του λέτε μυστικά ή και κουτσομπολιά για άλλους για να μην έρθετε σε δύσκολη θέση. Ζητήματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Μη δοκιμάζετε δίαιτες, συμπληρώματα ή φάρμακα επειδή σε άλλους κάνουν δουλειά χωρίς να συμβουλεύεστε πρώτα τον γιατρό σας. Κι εννοείται ειδικά σήμερα μη επηρεάζεστε από αυτά που διαβάζετε στο διαδίκτυο. Από αργά το βράδυ ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και θα σας επιτρέψει σταδιακά να επικοινωνείτε καλύτερα, αλλά και να έχετε και πιο καλές ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ενισχύει την ερωτική σας διάθεση και γενικώς ανεβάζει τα κέφια σας, παραπέμποντας σε μια μέρα που ακόμη και αν δεν είστε διακοπές μπορείτε να τη ζήσετε σαν να είστε. Δηλαδή με πιο χαλαρούς ρυθμούς, διασκεδαστικές δραστηριότητες με τον σύντροφο, τους φίλους ή και τα παιδιά σας. Αν είστε καλλιτέχνες η όψη του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, με τον πλανήτη της έμπνευσης και της φαντασίας τον Ποσειδώνα μπορεί να λειτουργήσει σαν τη μούσα σας! Εκφραστείτε, δημιουργήστε και γενικώς χαρείτε τα χόμπι σας ή τη δουλειά σας. Κάποιες φορές η όψη αυτή μπορεί να συνδέεται με απογοήτευση από κάποια σχέση, αλλά εδώ είναι που πρέπει να αναρωτηθείτε αν πραγματικά αυτή η σχέση ήταν τόσο σημαντική ή αυτό που απογοητεύθηκε ήταν ο εγωισμός σας. Από το βράδυ ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Λέοντα και θα βοηθήσει σταδιακά να επιλύσετε ζητήματα που αφορούν σε θέματα οικογενειακά ή θέματα ακινήτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες πριν αναχωρήσει για το ζώδιο του Καρκίνου στις 11:47. Ταυτόχρονα θα έχουμε την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και είναι πολύ πιθανό να κάνετε σχέδια και όνειρα για ένα ιδανικό σπίτι. Μπορεί να σκέφτεστε να αλλάξετε τα χρώματα σε κάποια δωμάτια, να κάνετε αλλαγές στη διαρρύθμιση των επίπλων ή ακόμη να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές που θα αλλάξουν το διάκοσμο και θα απολαμβάνετε τον χώρο σας περισσότερο. Από την άλλη μπορεί να σκέφτεστε να συζήσετε με τον σύντροφο σας και τώρα να είστε σε διαδικασία να ψάχνετε για σπίτι ή να το προετοιμάζετε. Γενικότερα θέματα που αφορούν τον χώρο του σπιτιού αλλά πιθανώς και κάποια επαγγελματικά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Στα θετικά της ημέρας η επιστροφή του κυβερνήτη σας Ερμή σε ορθή πορεία στον Λέοντα το βράδυ, που θα επιτρέψει να έχετε καλύτερες προοπτικές επικοινωνίας και συνεννόησης το επόμενο διάστημα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr