Κόμης Νικολάι της Δανίας: Ο γοητευτικός εγγονός της Μαργκρέτε έγινε 25 ετών - Γνωρίστε το μοντέλο με τους 100 χιλ. ακολούθους που σαρώνει στις πασαρέλες (φωτό-βίντεο)

Η "άκαρδη" γιαγιά του αφαίρεσε την ιδιότητα του “Η Αυτού/Αυτής Βασιλική Υψηλότητα”.

Ευχάριστη είναι η σημερινή ημέρα για τους royals της Δανίας, καθώς ο κόμης Νικολάι έχει γενέθλια!

Ο εγγονός της Βασίλισσας Μαργκρέτε έγινε 25 ετών και το παλάτι του εύχεται μέσα από τον επίσημο λογαριασμό με δύο φωτογραφίες.

"Η Εξοχότητά Κόμης Νικολάι έχει γενέθλια και γίνεται 25 σήμερα.

Στην πρώτη φωτογραφία, ο @nikolaitildanmark φαίνεται να σκαρφαλώνει στο βουνό Roys Peak στη Νέα Ζηλανδία και στη δεύτερη φωτογραφία, ο Κόμης φαίνεται με την οικογένεια στο Château de Cayx στη Γαλλία.", σημειώνεται στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ποιος είναι ο κόμης Νικολάι της Δανίας

Η αυτού υψηλότης πρίγκιπας Νικολάι Γουλιέλμος Αλέξανδρος Φρειδερίκος όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1999 στην πρωτεύουσα της Δανίας, την Κοπεγχάγη και φέρει επίσης τον τίτλο του Κόμη του Monpezat. Η γιαγιά του είναι η βασίλισσα Μαργκρέτε της Δανίας, και ο πατέρας του, πρίγκιπας Ιωακείμ ο μικρότερος γιος της.

Ο Νικολάι είναι καρπός του πρώτου γάμου του πρίγκιπα Ιωακείμ με την Αλεξάνδρα, Δούκισσα του Frederiksborg. Ο πρίγκιπας Νικολάι είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία εγγόνι της Βασίλισσας Μαργκρέτε και του συζύγου της, πρίγκιπα Χένρικ.

Έχει 3 μικρότερα αδέρφια: τον πρίγκιπα Φέλιξ, και τον πρίγκιπα Χένρικ και την πριγκίπισσα Αθηνά από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του με την πριγκίπισσα Μαρί.

Πήγε σχολείο στη σχολή Krebs στην Κοπεγχάγη, όπως και ο πατέρας του πριν από αυτόν και κατόπιν στη σχολή Herlufshom, όπου έλαβε την ανώτερη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Αποφοίτησε τον Αύγουστο του 2018.

Αφού τελείωσε το σχολείο γράφτηκε στη Στρατιωτική Ακαδημία του Βασιλικού Στρατού της Δανίας, με σκοπό να συμμετάσχει σε στρατιωτικό πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών. Εκείνη την εποχή, ο στόχος ήταν να γίνει αξιωματικός και να ακολουθήσει μια καριέρα στον στρατό.

Μετά από δύο μήνες εκπαίδευσης όμως ο πρίγκιπας Νικολάι συνειδητοποίησε ότι η στρατιωτική ζωή δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν ακριβώς και έτσι το 2019 ξεκίνησε να σπουδάζει  Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Copenhagen Business School.

Παράλληλα στις αρχές του 2018, ξεκίνησε το μόντελινγκ στον ελεύθερο χρόνο του. 

Τον Μάρτιο του 2023, ο Nikolai δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram για να προωθήσει την καριέρα του ως μοντέλο, αφού η γιαγιά του, η βασίλισσα Margrethe, του αφαίρεσε την ιδιότητα του “Η Αυτού/Αυτής Βασιλική Υψηλότητα”.

Σήμερα έχει 119 χιλιάδες ακολούθους.

Πλέον, στα 25 του χρόνια σαρώνει στις πασαρέλες, ενώ στο βιογραφικό του έχουν προστεθεί δεκάδες φωτογραφίσεις σε περιοδικά και όχι μόνο.

Έχει χαράξει μία μοναδική καριέρα και όπως όλα δείχνουν ακόμη έχει να προσφέρει πολλά στο χώρο του μόντελινγκ και της μόδας.

Διατηρεί σχέση εδώ και μερικά χρόνια με την Benedikte Thoustrup.

Διαβάστε ακόμη: Benedikte Thoustrup: Αυτή είναι η καλλονή σύντροφος του κόμη Νικολάι της Δανίας - Μαζί σε κρουαζιέρα στα νησιά της Ιταλίας (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βασίλειο Δανίας: Από τους χορούς στα… πανηγύρια - Το παρασκήνιο της «άκαρδης» απόφασης της βασίλισσας - το bullying στους πρώην πρίγκιπες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr