Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο - Ημέρα με ισορροπία & έμφαση στον διάλογο!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Χωρίς ανάδρομο Ερμή και με την Αφροδίτη από σήμερα στο αγαπημένο της ζώδιο του Ζυγού, φαίνεται ότι θα καταφέρουμε σιγά σιγά να συνεννοηθούμε, αλλά και να συνάψουμε κάποιες παραγωγικές συμφωνίες. Το πνεύμα της ημέρας είναι να προτιμήσουμε τον διάλογο, τη συναίνεση και τη διπλωματία και όχι την επίθεση ή την άτσαλη έκφραση του θυμού μας. Εύκολο; Φυσικά και δεν είναι, καθώς η πρώτη όψη της Αφροδίτης είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που πάντα φέρνει την ένταση στο τραπέζι. Αν όμως προσπαθήσουμε να δούμε σε βάθος το όποιο πρόβλημα έχουμε είτε σε μια προσωπική σχέση είτε σε μια επαγγελματική συνεργασία και αντιληφθούμε ότι έστω ένας μικρός συμβιβασμός θα βοηθήσει περισσότερο από την ισχυρογνωμοσύνη, τότε τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο θα βοηθήσει στη μέρα να ισορροπήσουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα δώσει έμφαση από σήμερα και μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου στον τομέα των σχέσεων, της συντροφικότητας και των συνεργασιών. Με κάποιο τρόπο οι άλλοι θα γίνουν πιο σημαντικοί κι επιδραστικοί στη ζωή σας τις επόμενες ημέρες. Αυτή η θέση της Αφροδίτης μπορεί να ξυπνήσει την ανάγκη συντροφικότητας, να σας κάνει πιο εξωστρεφείς και να σας φέρει δίπλα σας ανθρώπους που θα κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας. Δεν είναι απαραίτητο να ψάξετε σε άγνωστα μέρη για να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις. Από το ήδη υπάρχον κοινωνικό σας δίκτυο ή από τον φιλικό κι επαγγελματικό σας περίγυρο μπορείτε να γνωρίσετε νέα άτομα και να συνδεθείτε μαζί τους. Ακόμη ξεκινά μια περίοδος με έντονες συνομιλίες και συμφωνίες και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο του Ζυγού από σήμερα. Από αυτή τη θέση θα ευνοήσει τις επαγγελματικές σας σχέσεις, τη δουλειά, την επαφή με πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ενώ μπορεί να ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες σας με μια προαγωγή ή μια αύξηση. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό βέβαια θέλει να δουλέψετε πιο έξυπνα κι όχι πιο επίπονα. Σε αυτό το ζώδιο η άνεση και η χαλαρότητα της ταιριάζει περισσότερο, όπως και η διπλωματική προσέγγιση απέναντι στους άλλους. Θα καταφέρετε να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο όταν διεκδικείτε με ευγένεια και συμβιβαστική διάθεση παρά με υψηλούς τόνους. Ωραία η περίοδος που εκτείνεται μέχρι τις 23/09 και για να περιποιηθείτε την εμφάνιση, τη φυσική σας κατάσταση και την ομορφιά. Η σημερινή μέρα είναι από τις πιο θετικές και για σοβαρές συζητήσεις και λήψη αποφάσεων, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια καλύτερη μέρα ξημερώνει για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας ή όσους έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους, καθώς η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό στον πιο ευχάριστο, διασκεδαστικό κι ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας, δημιουργώντας θετικότερες συνθήκες μέχρι τις 23/09 σε θέματα σχέσεων, φλερτ, νέων γνωριμιών, παιδιών και δημιουργικών σχεδίων. Ακόμη και η επαγγελματική σας φήμη μπορεί να τονωθεί σε συνδυασμό και με τον Δία στο ζώδιο σας. Σε γενικές γραμμές η διάθεσή σας σταδιακά θα αρχίσει να φτιάχνει, ενώ μπορεί να αυξηθούν και τα κέρδη σας είτε σε οικονομικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Απλά είναι σημαντικό να μη μένετε στην επιφάνεια των σχέσεων και σε ρηχά νερά όπως απαιτεί η πρώτη της όψη με τον Πλούτωνα. Δείτε σε βάθος και αξιολογήστε τις σχέσεις σας και επιδιώξτε πιο σοβαρές καταστάσεις. Σήμερα είναι μια θετική μέρα και για οικονομικές διαπραγματεύσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr