Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: 54 κεράκια για τα γενέθλιά της - Το cut-out blue black ονειρεμένο φουστάνι & η λευκή εσάρπα (φωτό & βίντεο)

Η Βασίλισσα Ράνια είναι μια ξεχωριστή γυναίκα.

Εντυπωσιάζει τόσο με την εξωτερική ομορφιά της όσο και με την εσωτερική της καλοσύνη.

Ο λόγος για την Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας που σήμερα έχει γενέθλια.

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας είναι μια ξεχωριστή γυναίκα με συγκλονιστικό style.

Για τα γενέθλιά της επέλεξε ένα υπέροχο blue black φουστάνι της εμβληματικής σχεδιάστριας Diane von Furstenberg με κομψά και θηλυκά cut-outs και μια λευκή εσάρπα.

Στο πλάι της εννοείται ο εκλεκτός της καρδιάς της, Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας

Ποια είναι η όμορφη Βασίλισσα της Ιορδανίας;

Η Βασίλισσα Ράνια είχε σπουδάσει οικονομικά στη χώρα της, το Κουβείτ και έκανε μεταπτυχιακά στην Αμερική πριν εργαστεί για κολοσσούς της τεχνολογίας όπως η Apple. 

Οι φήμες λένε ότι η Ράνια είδε τον πρίγκιπα τότε Αμπτάλα σε ένα κατάστημα της Apple, ενώ η πρώτη γνωριμία τους έγινε σε ένα δείπνο που διοργάνωσε η αδερφή του πρίγκιπα, Άισα.

Ο Αμπντάλα όπως ήταν επόμενο μαγεύτηκε από την ομορφιά της και την παντρεύτηκε λίγους μήνες μετά. Ίσως γι’ αυτό η Βασίλισσα Ράνια, που έχει έντονη φιλανθρωπική δράση, ενθαρρύνει πάντα τα κορίτσια να διεκδικήσουν ότι είναι καλύτερο για το μέλλον τους.

Θεωρείται μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, εστιάζει την ενέργειά της υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας, ενώ σε τακτικές εμφανίσεις της στην τηλεόραση μιλάει για τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχει ο κόσμος για το Ισλάμ.

Image

Με τον Βασιλιά Αμπντάλα έχει τέσσερα παιδιά, τον Πρίγκιπα Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Ράτζουα Αλ Σαϊφ, αρχιτέκτονα από την Σαουδική Αραβία, την Πριγκίπισσα Ιμάν μπιντ Αμπντάλα  η οποία είναι παντρεμένη με τον Τζαμήλ Αλέξανδρο Θερμιώτη, ελληνικής καταγωγής, την Πριγκίπισσα Σάλμα μπιντ Αμπντάλα και τον Πρίγκιπα Χασέμ μπιντ Αμπντάλα.

Image

Πρόσφατα η Βασίλισσα Ράνια και ο Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας έγιναν για πρώτη φορά παππούδες.

Ο πρωτότοκος γιος τους και διάδοχος του θρόνου Πρίγκιπας Χουσείν τους χάρισε το πρώτο εγγονάκι τους, την μικρή Ιμάν.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Ράνια: Υπέρκομψη και σαν γιαγιά πλέον! Με τζιν παντελόνα & Dior πουκάμισο διατηρεί το μοντέρνο της στυλ (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Με την εγγονή τους στην αγκαλιά, η Βασίλισσα Ράνια & ο Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας – Οι φωτογραφίες & με τον γιο τους, μπαμπά πια της νεογέννητης Ιμάν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr