Antonio Banderas – Richard Gere: Δύο ώριμοι stars με τις νεότατες συζύγους τους στην Βενετία – 57 & 40 – 75 & 41 (φωτό & βίντεο)

Γοητευτικοί αυτοί, κουκλάρες αυτές!

Για την παρουσίαση του «Babygirl» στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, στη Βενετία δεν θα μπορούσε να λείπει ένας από τους μεγάλους σταρ του κινηματογράφου. 

Ο λόγος για τον Antonio Banderas!

Ο σταρ του σινεμά έδωσε το παρών με την όμορφη σύντροφό του Nicole Kimpel.

Ο ηθοποιός επέλεξε ένα κλασικό μαύρο σμόκιν με παπιγιόν και γυαλιά ηλίου, ενώ η 40χρονη επιχειρηματίας φόρεσε ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα και έδειχνε πολύ εντυπωσιακή.

Image

twitter

Για την ιστορία, ο Antonio Banderas έχει παντρευτεί δυο φορές.

Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Ana Leza το 1987. Το ζευγάρι χώρισε το 1991.

Το 1996, παντρεύτηκε την Αμερικανίδα ηθοποιό Melanie Griffith. Μαζί απέκτησαν μια κόρη, τη Stella Banderas. Το ζευγάρι χώρισε το 2014, αλλά διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Στο κόκκινο χαλί της Βενετίας «έδωσε» το παρών και ο Richard Gere με την γυναίκα του.

Image

Ο Richard Gere βρέθηκε στη Βενετία για να γιορτάσει τα 75α γενέθλιά του και να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2024. 

Θα τιμηθεί με το βραβείο amfAR Award of Inspiration την 1η Σεπτεμβρίου για τη σημαντική του συμβολή στην έρευνα για το AIDS και τις ανθρωπιστικές του προσπάθειες.

Δεν ήταν μόνος όμως!

Μαζί του ήταν με μια μαύρη σέξι τουαλέτα, η 41χρονη σύζυγός του και δημοσιογράφος Αλεξάνδρα.

Image

instagram

Να θυμίσουμε, ωστόσο, ο Richard Gere έχει παντρευτεί τρεις φορές. Πρώτα με την Cindy Crawford από το 1991 έως το 1995, στη συνέχεια με την Carey Lowell από το 2002 έως το 2016, και τώρα είναι παντρεμένος με την Alejandra Silva από το 2018.

Ο ηθοποιός έχει δύο παιδιά. Έχει έναν γιο, τον Homer James Jigme Gere, από τον γάμο του με την Carey Lowell, και έναν άλλο γιο, τον Alexander, από τον γάμο του με την Alejandra Silva.

Διαβάστε ακόμα: Antonio Banderas: Σε πελάγη ευτυχίας αποκάλυψε τον αρραβώνα της κόρης του, Stella - Το διαμαντένιο δαχτυλίδι & τα φιλιά με τον παιδικό της έρωτα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ