Δάνης Κατρανίδης: Συγκινεί η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Ελίζα Πάλλη – «Ένα φιλί για τον δρόμο & καλή αντάμωση – Σε ευχαριστώ που επέλεξες να είμαι κοντά σου τα τελευταία χρόνια» (φωτό)

«Ο Δάνης ανήκει σε πολλούς… αυτό είναι το δικό μου κομμάτι. R.I.P. babe», συμπλήρωσε.

Ο κορυφαίος ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης πέθανε στην ηλικία των 75 ετών και μία από τις γυναίκες της ζωής του, η χορογράφος Ελίζα Πάλλη τον αποχαιρετά.

Η Ελίζα Πάλλη ήταν μία από τις τρεις γυναίκες που παντρεύτηκε ο ηθοποιός.

Η χορογράφος αποχαιρέτησε τον ηθοποιό με μία φωτογραφία από τον γάμο τους και τα παρακάτω συγκινητικά λόγια: 

«Αυτό ήταν Δάνη. Γολγοθάς. Σε ευχαριστώ που επέλεξες να είμαι κοντά σου τα δύο τρία τελευταία χρόνια. Σε ευχαριστώ για τα σχεδόν 10 χρόνια σχέση… για τον γάμο μας… Σ’αγαπώ ΠΑΝΤΑ. Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση…. Ο Δάνης ανήκει σε πολλούς… αυτό είναι το δικό μου κομμάτι. R.I.P. babe».

Για την ιστορία, ο Δάνης Κατρανίδης ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μίρκα Παπακωνσταντίνου και με μια ακόμη γυναίκα, η οποία δεν είχε καμία σχέση με τον κόσμο του θεάματος.

Διαβάστε ακόμα: Δάνης Κατρανίδης: «Έφυγε» από την ζωή ο ηθοποιός σε ηλικία 75 ετών – Πενθεί το θέατρο & ο κινηματογραφός (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Δάνης Κατρανίδης: Πέθανε ο εμβληματικός ηθοποιός – Ο μεγάλος έρωτας με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η συνεργασία με την θρυλική Αλίκη Βουγιουκλάκη & οι 3 γάμοι (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Δάνης Κατρανίδης: Το τελευταίο αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου – Τον αποχαιρετούν από την Ελένη Ράντου & τον Γιάννη Βούρο ως τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη & Πάνο Σταθακόπουλο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ