Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Λέοντα - Focus στις υποχρεώσεις, προτεραιότητες & στους στόχους

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Λέοντα να προχωρά σε φάση κενής πορείας τα ξημερώματα της Δευτέρας από τις 03:25 μέχρι τις 06:48 που εισέρχεται στην Παρθένο. Σε αυτό το ζώδιο η Σελήνη είναι προσγειωμένη στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» και πρόθυμη να δουλέψει σκληρά προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της. Σε κάθε περίπτωση είναι βοηθητική για να εστιαστούμε στις προτεραιότητες μας και να κάνουμε πρακτικές κινήσεις για να διευκολυνθούμε στην οργάνωση της εβδομάδας μας. Θέματα που αφορούν την υγεία, τη διατροφή, το εργασιακό, την παιδεία και το περιβάλλον θα μας απασχολήσουν περισσότερο αυτή την εβδομάδα, καθώς στο ζώδιο της Παρθένου θα σχηματιστεί αύριο Τρίτη και η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου. Σήμερα τα ξημερώματα έχουμε μια ακόμη αλλαγή στην πλανητική σκακιέρα, καθώς ο Πλούτωνας επιστρέφει για τελευταία φορά στον Αιγόκερω για να ρίξει αυλαία σε αυτό το ζώδιο και να προχωρήσει από τις 19 Νοεμβρίου ακάθεκτος για τα επόμενα 20 χρόνια στο ζώδιο του Υδροχόου. Για την επιρροή της επιστροφής του Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με έμφαση στη δουλειά, αλλά και στις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Είναι ίσως από τις θετικότερες ημέρες της εβδομάδας για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας σε επίπεδο διατροφής και άσκησης και σε σχέση με τις προτεραιότητες σας στη δουλειά ή τις σπουδές. Επειδή είναι μια περίεργη εβδομάδα με κυρίαρχη την επιρροή της Νέας Σελήνης που σχηματίζεται αύριο σε κόντρα με τον Κρόνο μπορεί να νιώθετε κάπως πεσμένα και τα ενεργειακά σας επίπεδα, γι’ αυτό μην παραλείπετε να τρώτε υγιεινά γεύματα αλλά και να κοιμάστε αρκετά για να φέρετε εις πέρας το φορτωμένο πρόγραμμα σας. Σήμερα ο Πλούτωνας επιστρέφει για τελευταία φορά στον Αιγόκερω για να κλείσει οριστικά την πορεία του σε αυτό το ζώδιο. Αναλυτικά για την επιρροή του μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με μια φιλική προς το ζώδιο σας Σελήνη στην Παρθένο, εξαιρετικά βοηθητική για να γειωθείτε, να σχεδιάσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, αλλά μέσα σε όλα να βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποιες φορές κουράζεστε και μόνο όταν αναλογίζεστε πόσα πράγματα έχετε να κάνετε. Έχοντας ένα μυαλό που σκέφτεται, μεθοδεύει, οργανώνει, καταπονείτε όλο σας τον οργανισμό εσείς οι ίδιοι. Δώστε στον εαυτό σας σήμερα την πολυτέλεια να ασχοληθείτε και με πράγματα που σας διασκεδάζουν, να αφιερώσετε χρόνο στους αγαπημένους σας ή απολαύστε μια έξοδο για ένα ωραίο δείπνο. Σήμερα ο Πλούτωνας επιστρέφει για τελευταία φορά στον Αιγόκερω για να κλείσει οριστικά την πορεία του σε αυτό το ζώδιο. Αναλυτικά για την επιρροή του μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη στην Παρθένο που στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια σας. Εκτός από κάποια πρακτικά πράγματα που καλείστε να οργανώσετε στον χώρο σας, είναι πιθανό κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας, ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι απλώς θα καθίσετε μαζί του και θα ακούσετε αυτά που έχει να σας πει. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν χρειάζονται τίποτε περισσότερο από ένα πρόθυμο «αυτί» για να τους ακούσει. Δεν σημαίνει ότι θα λύσετε τα δικά τους προβλήματα ούτε ότι θα τα κάνετε δικά σας. Χρειάζεται μόνο να είστε εκεί και να ακούσετε με κατανόηση αυτά που θέλουν να σας πουν. Σήμερα ο Πλούτωνας επιστρέφει για τελευταία φορά στον Αιγόκερω για να κλείσει οριστικά την πορεία του σε αυτό το ζώδιο. Αναλυτικά για την επιρροή του μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr