Σάλμα Χάγιεκ, ετών 58 - Η πληθωρική Μεξικάνα γιορτάζει με "δροσερές" μπικίνι φωτό - Απολαύστε υπεύθυνα!

Ποζάρει στο πολυτελές γιοτ του συζύγου της

Τα γενέθλια τηε γιόρτασε χθες η Σάλμα Χάγιεκ.

Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε 58 ετών και φυσικά δεν παρέλειψε να το μοιραστεί με τους 28,8 εκατομμύρια ακολούθους της.

Ανέβασε, λοιπόν, μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει ανέμελη μέσα στο μπικίνι της, καθώς απολαμβάνει κάποιο τουρ στο σκάφος του δισεκατομμυριούχου συζύγου της, Φρανσουά Ανρί Πινό.

"Χρόνια πολλά για μένα! Υ.Γ. κανένα από αυτά δεν είναι throwback", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή με τον κόσμο να σπεύδει να στείλει τις πιο θερμές του ευχές.

SALMA_HAYEK_BIRTHDAYPOST

Η Σάλμα Χάγιεκ Χιμένες (γενν. 2 Σεπτεμβρίου 1966) είναι Μεξικανή ηθοποιός.

Γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1966 στο Μεξικό.

Κόρη ενός Λιβανέζου πατέρα και μιας Ισπανίδας μητέρας, καθιερώθηκε ως η πρώτη Μεξικανή ηθοποιός που έγινε αναγνωρίσιμη στα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλυγουντ, έπειτα από την Ντολόρες Ντελ Ρίο.

Στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, εξελίχθηκε ως αναγνωρίσιμη ηθοποιός σαπουνόπερας στο Μεξικό, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, αποφάσισε να μεταβεί στο Λος Άντζελες. Εκεί την ανακαλύπτει ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και κερδίζει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Desperado.

Η επιτυχία της ταινίας την βοήθησε ώστε να καθιερωθεί στον χώρο. Η μέγιστη διάκρισή της, ήταν η υποψηφιότητά της για το βραβείο Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου στην ταινία Φρίντα το 2002.

Τον Ιανουάριο του 2012, τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί με το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής, σε ειδική εκδήλωση μαζί τον σύζυγό της Φρανσουά Πινό, με τον οποίο σήμερα έχει μια κόρη, την Βαλεντίνα.


instagram @ellesverige

Δείτε τις 10 καλύτερες ταινίες που πρωταγωνίστησε η Σάλμα Χάγιεκ:

Διαβάστε ακόμη: Salma Hayek: Η καλλονή ηθοποιός γιορτάζει τα γενέθλια του μεγιστάνα άνδρα της, Φρανσουά Πινό – «Σε ευχαριστώ για την ατελείωτη αγάπη που μου δίνεις» (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: To πιο ακριβό νυφικό στην ιστορία: Το φόρεσε η Σάλμα Χάγιεκ & κοστίζει 400.000 δολ. – Ο γάμος με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί Πινό (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr