Τζορτζ Κλούνεϊ, ένας αληθινός άνθρωπος! Δείτε τη στιγμή που βοηθάει φωτογράφο να σηκωθεί αφού έπεσε στο κόκκινο χαλί (βίντεο)

Αργότερα, ανέλαβε ο ίδιος "χρέη" φωτογράφου!

Απόλυτα αισθητή έκανε την παρουσία του στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, ο Τζόρτζ Κλούνεϊ ενόψει της πρεμιέρας της νέας του ταινίας με τον Μπραντ Πιτ με τίτλο, "Wolfs".

Ο γοητευτικός σταρ του Χόλιγουντ πόζαρε στο κόκκινο χαλί με την καλλονή σύζυγο του, Αμάλ Κλούνεϊ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Το ότι είναι ένας τζέντλεμαν και ξέρει πως να φερθεί σε μία γυναίκα μας το αποδεικνύει σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση.

Τώρα, μας έδειξε ότι παρά την τεράστια του φήμη δεν νιώθει "υπεράνω" και συμπεριφέρεται ανθρώπινα και στο προσωπικό που κάνει τη δουλειά του.

Ειδικότερα, καθώς περπατούσε με την καλή του και τα φλας τους απαθανάτιζαν, ένας φωτογράφος μπροστά τους παραπάτησε κι έπεσε.

Ευθύς αμέσως ο βραβευμένος ηθοποιός έσκυψε και τον βοήθησε να σηκωθεί ξανά.  

Όμως, ο Τζoρτζ Κλούνεϊ δεν σταμάτησε εκεί, αντίθετα έκανε μία σειρά από γκριμάτσες στις κάμερες, χαιρέτησε τους φωτογράφους και τέλος πήρε μία από τις κάμερες και άρχισε να τραβάει ο ίδιος φωτογραφίες.  

Διαβάστε ακόμη: Μπραντ Πιτ-Τζορτζ Κλούνεϊ αφήνουν εποχή στη Βενετία - Ώριμοι, γοητευτικοί, έξυπνοι, καλοντυμένοι, κεφάτοι ατακαδόροι (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Η Αμάλ Κλούνεϊ έλαμψε με νέο κίτρινο φουστάνι - Μετά έβαλε ένα σούπερ μαύρο - Αδιανόητο χτένισμα - Η μνηστή του Μπραντ Πιτ έχει δρόμο ... (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr