Συγκινεί η Kάτια Δανδουλάκη για τον Δάνη Κατρανίδη: «Από τους πιο αγαπημένους συναδέλφους που είχαμε ποτέ - Ελπίζουμε να είναι μέσα στο φως, όπως του αξίζει» (βίντεο)

Δείτε το βίντεο με την αναφορά της στον αείμνηστο ηθοποιό.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός, Κάτια Δανδουλάκη «έστειλε» το τελευταίο αντίο στο καλό της φίλο και συνεργάτη Δάνη Κατρανίδη με δηλώσεις που έκανε επί σκηνής στο τέλος μιας θεατρικής παράστασης.

Ο Δάνης Κατρανίδης «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 75 ετών μετά από μάχη που έδινε με χρόνια προβλήματα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, χθες Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, η Κάτια Δανδουλάκη έκανε μια γλυκιά αφιέρωση στον Δάνη Κατρανίδη στο τέλος της παράστασης «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», στην Χαλκίδα.

«Από τους πιο αγαπημένους συναδέλφους, που είχαμε ποτέ. Η ελπίδα μας και η ευχή μας είναι, να είναι μέσα στο φως, όπως του αξίζει. Ας είμαστε όλοι γεροί, να 'μαστε καλά», είπε η Κάτια Δανδουλάκη, με το κοινό και τους συναδέλφους της πάνω στην σκηνή να τη χειροκροτούν θερμά.

Διαβάστε ακόμα: Την Πέμπτη το τελευταίο "αντίο" στον αγαπημένο ηθοποιό, Δάνη Κατρανίδη - Η επιθυμία της οικογένειάς του

Διαβάστε ακόμα: Δάνης Κατρανίδης: Πέθανε ο εμβληματικός ηθοποιός – Ο μεγάλος έρωτας με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η συνεργασία με την θρυλική Αλίκη Βουγιουκλάκη & οι 3 γάμοι (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Δάνης Κατρανίδης: Συγκινεί η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Ελίζα Πάλλη – «Ένα φιλί για τον δρόμο & καλή αντάμωση – Σε ευχαριστώ που επέλεξες να είμαι κοντά σου τα τελευταία χρόνια» (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ