Story of the Day: Εργοδότης απαγόρευσε σε 25χρονη να φοράει συγκεκριμένο φόρεμα μπροστά σε άνδρα συνάδελφο της - Δείτε το "άσεμνο" ρούχο (φωτό)

Έγινε χαμός στα σχόλια σχετικά με το τι είναι ή δεν είναι business casual για μια γυναίκα.

Μια γυναίκα που έλαβε εντολή από το αφεντικό της να μην φορέσει ένα συγκεκριμένο φόρεμα στη δουλειά, μοιράστηκε μια φωτογραφία του "προσβλητικού" ρούχου στο διαδίκτυο.

Η Lindsey Nicole, 25 ετών, που ζει στις ΗΠΑ, δημοσίευσε την πλέον viral φωτογραφία της με το φόρεμα που το αφεντικό της δεν πίστευε ότι ήταν κατάλληλο για τη δουλειά.

«Έτσι, το αφεντικό μου, μου είπε να «καλύψω» τώρα που έχουμε έναν άντρα στο γραφείο», έγραψε.

Το maxi floral φόρεμα φτάνει κάτω από το γόνατο κι έχει κοντό μανίκι.

Η Lindsey πρόσθεσε ότι το γραφείο ήταν στο παρελθόν γεμάτο γυναίκες πριν ξεκινήσει η νέα πρόσληψη, αλλά τώρα που υπήρχε ένας άντρας τριγύρω, της είπαν ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει να φοράει το φόρεμα στο γραφείο.

«Έχω φορέσει αυτό το φόρεμα μία φορά την εβδομάδα από τότε που ξεκίνησα τον Φεβρουάριο. Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα.

Το dress code του γραφείου μου είναι business casual. Τι φταίει αυτό;», αναρωτήθηκε.

Η ανάρτηση στο X συγκέντρωσε περισσότερες από δύο εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια.

Παρά το ότι το φόρεμα ήταν σεμνό και μη αποκαλυπτικό, μια σημαντική συζήτηση ξέσπασε στο διαδίκτυο.

Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στο πλευρό της νεαρής υπαλλήλου, κάποιος έφτασε στο σημείο να πει ότι ήταν «τσαντισμένος» για λογαριασμό της, ένας άλλος είπε ότι ήταν «μισογυνισμός» και ένας έγραψε ότι το αφεντικό της ήταν «τρελός».

Αλλά μερικοί άνθρωποι υποστήριζαν ότι το φόρεμα δεν ήταν εντάξει για να φορεθεί στη δουλειά επειδή έδειχνε πολύ ντεκολτέ.

Photo of Lindsey Nicole

Κάποιος έγραψε ότι «η σπασμωδική αντίδρασή τους είναι ότι δεν νομίζω ότι αυτό είναι business casual», αλλά πρόσθεσε ότι «ανησυχούν» ότι της είχαν πει να σταματήσει να φοράει το φόρεμα λόγω της παρουσίας ενός άνδρα.

Photo of Lindsey Nicole

Υπήρχαν και άλλες γυναίκες που σχολίαζαν, λέγοντας ότι την ξεχώριζαν άδικα λόγω του μεγέθους του στήθους της.

Έγινε επίσης σαφές ότι κανείς δεν μπορούσε να συμφωνήσει για το τι είναι ή δεν είναι business casual για μια γυναίκα.

Δυστυχώς, αντί να συζητούν οι άνθρωποι για το αν το φόρεμά της ήταν κατάλληλο για δουλειά, τα σχόλια έπεσαν γρήγορα στο χάος.

Η συζήτηση έγινε λιγότερο για τα ρούχα εργασίας και περισσότερο για το σώμα της Lindsey, σε σημείο που η ίδια απάντησε τις αντιδράσεις σε ένα ξεχωριστό tweet.

«Το μόνο πράγμα που λέω για την ανάρτηση είναι ότι είναι τόσο αστείο για τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ενοχλούμαι τόσο πολύ όταν με αποκαλούν χοντρό μπ*τς. είμαι! Είναι γεγονός! Δεν με πονάει! Γελάω με όλα τα σχόλια», έγραψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ