Η Jennifer Garner μας ξεναγεί στην έπαυλη-φάρμα της στην California – Πέτρινο τζάκι, πισίνα & θερμοκήπιο με βότανα – Δείτε φωτογραφίες

Είναι ένας προσεκτικά σχεδιασμένος παράδεισος που αψηφά τα στερεότυπα του Χόλιγουντ, όπως η ίδια η Τζένιφερ Γκάρνερ.

Τζένιφερ Γκάρνερ μας ξεναγεί στο ιδιαίτερο και cozy σπίτι της.

Η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του Μπεν Άφλεκ «άνοιξε» το σπίτι της για το κοινό και μας δείχνει ένα ένα τα δωμάτια της βίλας της στην Καλιφόρνια.

Αυτό το σπίτι αποτέλεσε ένα σημαντικό προσωπικό ορόσημο για την ηθοποιό.

Ήταν η πρώτη φορά στην ζωή της που έφτιαχνε κάτι μόνη της.

Ως μαμά τριών παιδιών, "ήθελε ένα νέο, ζεστό, οικογενειακό σπίτι".

Ο αρχιτέκτονας της Steve Giannetti άντλησε έμπνευση από τις παιδικές αναμνήσεις της Garner από τη ζωή της στη Δυτική Βιρτζίνια. 

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Garner: Άφιλτρη και χαρούμενη με τις ρυτίδες της - H πόζα με τον... ''σύζυγό'' της

"Είχα αυτή την ιδέα να δημιουργήσω κάτι που να μοιάζει με αγροικία και αχυρώνα", λέει ο Steve. "Θέλαμε φυσικό ξύλο, άνεση - μια ζεστή αγκαλιά ενός σπιτιού για εκείνη γιατί είναι τόσο αξιαγάπητος άνθρωπος. ” Αυτό το όραμα πήρε γρήγορα μορφή ... Η Γκάρνερ αμέσως ερωτεύτηκε.

Το σπίτι της διαθέτει ένα θερμοκήπιο με βότανα, πισίνα με μια υπέροχη βεράντα να την περιβάλλει, πέτρινο τζάκι και ζεστά vibes.

βίλα της ηθοποιού είναι ένα επιδέξιο μείγμα γοητείας της αγροικίας και σύγχρονης άνεσης, δίνει προτεραιότητα στο «μαζί» και την προσγειωμένη ζωή. Είναι ένα μέρος που μπορεί να ασχοληθεί με τα φυτά κα την φάρμα της αλλά και να οργανώσει αυτοσχέδια πάρτι χορού στο σαλόνι. Είναι ένας προσεκτικά σχεδιασμένος παράδεισος που αψηφά τα στερεότυπα του Χόλιγουντ - ακριβώς όπως η ίδια η Τζένιφερ Γκάρνερ.

Διαβάστε ακόμα: Σαν δύο σταγόνες νερό: Η 17χρονη κόρη "ξεπέρασε" τη μητέρα της, Τζένιφερ Γκάρνερ - Η σπάνια εμφάνιση τους (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ