Gwyneth Patrow: Επιστρέφει στον κινηματόγραφο μετά από 5 χρόνια – «Με έπεισε η κόρη μου, γιατί είναι ερωτευμένη με τον Timothy Chalamet» (φωτό)

Η 51χρονη ηθοποιός θα παίξει στο «Marty Supreme» με τον Timothy Chalamet.

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία πέντε χρόνια η Γκουίνεθ Πάλτροου απείχε από τον κινηματογράφο για δικούς της λόγους.

Τώρα όμως κάνει το comeback, και οφείλει στην κόρη της, την Απλ, ένα ευχαριστώ!

Ο 28χρονος ηθοποιός, Τίμοθι Σαλαμέ, ο οποίος είναι σε σχέση με την Κάιλι Τζένερ εδώ και αρκετό καιρό, θα εμφανιστεί μαζί με την ηθοποιό στην επερχόμενη ταινία της A24, «Marty Supreme».

Σύμφωνα με την Daily Mail: «Μόλις η Γκουίνεθ είπε στην Απλ ότι ο Τίμοθι δεν είναι μόνο παραγωγός αλλά και πρωταγωνιστής, παρακάλεσε τη μαμά της να δεχτεί».

 «[Η Γκουίνεθ] Αφού το διάβασε και το λάτρεψε, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία μεγάλη επιθυμία να παίξει αυτή τη στιγμή, πείστηκε από την Απλ, η οποία σκοπεύει να βρίσκεται στα γυρίσματα όσο το δυνατόν περισσότερο».

Το «Marty Supreme» είναι εμπνευσμένο από τη ζωή του θρυλικού πρωταθλητή του πινγκ πονγκ, Μάρτι Ράισμαν, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Γαλλοαμερικανός σταρ, καθώς θα μοιραστεί και μέρος της παραγωγής.

Διαβάστε ακόμα: Timothy Chalamet: Θα υποδυθεί τον θρύλο του πινγκ πονγκ Marty Reisman – Δείτε πόσο μοιάζουν, όταν ο πρωταθλητής ήταν στα νιάτα του (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Gwyneth Paltrow – Brad Falchuck: Τα lovebirds κάνουν βόλτα στα Hamptons λίγο πριν την 6η επέτειο γάμου τους – Μοιάζουν με έφηβοι με αυτά τα νεανικά looks (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ