Winona Ryder - Keanu Reeves: Αποκαλούν ο ένας τον άλλον σύζυγο εδώ και 30 χρόνια – Πότε παντρεύτηκαν οι δυο φίλοι (φωτό & βίντεο)

«Είναι τόσο ξεχωριστός», δήλωσε η Winona για Keanu.

Η ταλαντούχα και χαριτωμένη ηθοποιός, Winona Ryder βρέθηκε καλεσμένη στο Podcast «Happy Sad Confused» και έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης τη ύλης.

Μεταξύ άλλων η Winona Ryder αποκάλυψε ότι αυτή και ο Keanu Reeves αποκαλούν ο ένας τον άλλον «σύζυγο» στα γραπτά μηνύματά τους, πάνω από τρεις δεκαετίες.

Αυτό γίνεται γιατί υπάρχει η πιθανότητα να παντρεύτηκαν πραγματικά στα γυρίσματα της ταινίας «Dracula» του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

ΟΙ ηθοποιοί είχαν υποδυθεί τον Τζόναθαν και τη Μίνα Χάρκερ στην ταινία τρόμου του 1992. 

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σκηνής του γάμου τους στο «Dracula» χρησιμοποιήθηκαν πραγματικοί ιερείς. Οπότε ναι, μπορεί οι ηθοποιοί να είναι παντρεμένοι εν τέλει.

Η σκηνή του γάμου

Διαβάστε ακόμα: Keanu Reeves: Ο πιο ευγενικός & ανθρώπινος star του Hollywood έγινε 60! – Αυτές είναι οι 6 ατάκες του που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ (φωτό)

«Στην πραγματικότητα παντρευτήκαμε στο "Dracula". Όχι, ορκίζομαι στον Θεό, νομίζω ότι είμαστε παντρεμένοι στην πραγματική ζωή. Σε εκείνη τη σκηνή, ο Φράνσις χρησιμοποίησε έναν πραγματικό Ρουμάνο ιερέα. Γυρίσαμε τη σκηνή και εκείνος έκανε όλο το έργο. Οπότε, νομίζω ότι είμαστε παντρεμένοι».

«Θα έκανα κυριολεκτικά τα πάντα όμως μαζί του. Είναι τόσο ξεχωριστός», δήλωσε η Winona για τη συνεργασία με τον Keanu.

Η ηθοποιός είπε ότι εξακολουθεί να στέλνει τακτικά μηνύματα στον Keanu Reeves και «πάντα λέμε ποιος είναι, παρόλο που το λέει στο μήνυμα. Όπως για παράδειγμα στα γενέθλιά του, λέω: «Χρόνια πολλά, άντρα μου». Και τότε εκείνος λέει: «Γεια σου, γυναίκα μου, σ' αγαπώ. KR 57. Σε κάθε γενέθλια είναι KR 57 ή όποια κι αν είναι η ηλικία του. Πάντα το έκανε αυτό».

Για την ιστορία, οι δυο τους δεν είχαν ποτέ ερωτική σχέση, αλλά διατηρούν μια πολύ καλή φιλία.

Διαβάστε ακόμα: Η Winona Ryder για τις δύσκολες στιγμές της ζωής της - Από τον χωρισμό με τον Johnny Depp, στην σύλληψή της για κλοπή (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ