Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Γιορτάζουν τα 6 χρόνια γάμου τους! – Επισκέφτηκαν με τα παιδάκια τους το ξωκλήσι που παντρεύτηκαν (φωτό & βίντεο)

«Σε ευχαριστώ γυναίκα μου», γράφει ο φωτογράφος.

Ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος και η make-up artist και επιχειρηματίας, Ανίτα Μπράντ επισκέφτηκαν το ξωκλήσι, στο οποίο παντρεύτηκαν, με αφορμή την έκτη επέτειο του γάμου τους.

Δεν ήταν μόνοι τους αυτή την φορά.

Μαζί τους είχαν και τα δύο παιδιά τους, τα αγοράκια τους. 

Για την ιστορία η Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος έγιναν γονείς για δεύτερη φορά πριν από έναν, χρόνο, με τη make-up artist να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. 

Τον πρώτο τους γιό τον απέκτησαν το 2020.

Ο φωτογράφος έγραψε σε ανάρτηση για τη σύζυγό του: «Πριν από έξι χρόνια, σε ένα έρημο νησάκι με ένα εξωκλήσι, δώσαμε αιώνιους όρκους αγάπης και σεβασμού, ενώπιον θεού, και ανθρώπων. Σήμερα την ίδια ημέρα γυρίζουμε στην ίδια εικόνα μπροστά με δυο αγγελικές ψυχές μέσα στα χέρια μας, για να ξανά προσευχηθώ, ακριβώς με τα ίδια λόγια που είπα και τότε στον Άγιο Νικόλα. Σε ευχαριστώ Θεέ μου, σε ευχαριστώ γυναίκα μου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, που δημοσίευσε ο φωτογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα μίνι φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους:

Διαβάστε ακόμα: Χάρης Χριστόπουλος: Τι τρυφερή στιγμή! - Ο φωτογράφος για ποδήλατο με τον μικρούλη γιό του (φωτό)

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Νησί του Σικελιανού, απέναντι από τη Λευκάδα τον Σεπτέμβριο του 2018. 

Διαβάστε ακόμα: Η Αννίτα Μπραντ απαντά στα άσχημα σχόλια για την μητρότητα μετά τα 40: «Καμιά φορά ο Θεός δεν σου δίνει αυτό που θέλεις σε πιο νεαρή ηλικία» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr