Θρήνος στην κηδεία του Δάνη Κατρανίδη: Υποβασταζόμενη η πρώην σύζυγός του Μίρκα Παπακωνσταντίνου – Ποιοι «αποχαιρέτησαν» τον αγαπημένο ηθοποιό (φωτό & βίντεο)

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του αείμνηστου ηθοποιού έφτασαν από νωρίς στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Σήμερα είναι το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μας ηθοποιό, Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από την ζωή την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 75 ετών ύστερα από μάχη που έδωσε επί δύο χρόνια με ασθένεια.

Αυτή την ώρα οι συγγενείς, φίλοι του και άνθρωποι από το θέατρο και την τηλεόραση με τους οποίους συνεργάστηκε και τον αγάπησαν τον αποχαιρετούν στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Οι δυο σύζυγοί του, Μίρκα Παπακωνταντίνου& Ελίζα Πάλλη «έδωσαν» το παρών συντετριμμένες.

Ελένη Ράντου, Κάτια Δανδουλάκη, Σταμάτης Φασουλής, Δημήρης Πιατάς, Παναγιώτα Βλαντή, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Εφη Μουρίκη, Θοδωρής Κατσαφάδος, ήταν από τους πρώτους που έφθασαν στο νεκροταφείο.

Κάτια Δανδουλάκη



Επιθυμία της οικογένειάς του όπως την είχε μεταφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το ΤΑΣΕΗ - Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (τηλ. 210 3815879) και το Σπίτι του Ηθοποιού (τηλ. 210 5226132).


Ο Δημήτρης Πιατάς

Δημήτρης Πιατάς

Εφη Μουρίκη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Εφη Μουρίκη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Ελένη Ράντου

Ελένη Ράντου

Σταμάτης Φασουλής, Ελένη Ράντου

Σταμάτης Φασουλής, Ελένη Ράντου

Εφη Μουρίκη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ελένη Ράντου

Εφη Μουρίκη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ελένη Ράντου

Εφη Μουρίκη, Ελένη Ράντου

Εφη Μουρίκη, Ελένη Ράντου

Παναγιώτα Βλαντή

Παναγιώτα Βλαντή

Θοδωρής Κατσαφάδος

Θοδωρής Κατσαφάδος

Λίγα λόγια για τον σπουδαίο Δάνη Κατρανίδη

Ο Δάνης Κατρανίδης ξεκίνησε την καριέρα του από το Εθνικό το 1971 και έκτοτε έπαιξε σε πλήθος παραστάσεων. Σταθμός η συμμετοχή του στη θρυλική παράσταση «Cabaret» που ανέβασε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, στον ρόλο του Κομπέρ τη θεατρική σεζόν 197801979.

Έπαιξε σε όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία και κωμωδία μέχρι μιούζικαλ και επιθεώρηση, δίδαξε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» και στο Θεατρικό Εργαστήρι «Βασίλης Διαμαντόπουλος», ενώ έπαιξε και σε εξαιρετικά επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση.

Έκανε τρεις γάμους. Ο πρώτος ήταν με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου. «Ήμασταν μαζί στη σχολή με τη Μίρκα, έγινε ένας έρωτας τρελός και παθιασμένος, συνεχίστηκε εκτός σχολής, πήγα στρατό, και μέσα στη λαχτάρα μας, όταν επέστρεψα, παντρευτήκαμε, αρκετά νέοι. Έχουμε παραμείνει πολύ αγαπημένοι, είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής μου. Την αγαπώ και τη σέβομαι, όπως και εκείνη», είχε πει σε άλλη συνέντευξή του για την επίσης σπουδαία ηθοποιό.

Ο δεύτερος με την χορογράφο Ελίζα Πάλλη και η Τρίτη δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Διαβάστε ακόμα: Δάνης Κατρανίδης-Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Ο θυελλώδης έρωτας & τα αίτια του χωρισμού τους (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Το συγκινητικό αντίο της Μιμής Ντενίση στον Δάνη Κατρανίδη: «Γιατί να φύγει τόσο γρήγορα από τη ζωή ο Δάνης μας; - Σ’ αγαπω - Να πετάξεις χορεύοντας προς το φως» (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Δάνης Κατρανίδης: Συγκινεί η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Ελίζα Πάλλη – «Ένα φιλί για τον δρόμο & καλή αντάμωση – Σε ευχαριστώ που επέλεξες να είμαι κοντά σου τα τελευταία χρόνια» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ