Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο Ηρώδειο: Το πιο stylish look ever! – Φόρεσε μονοχρωματικό σύνολο με τον πιο κομψό & διαχρονικό τρόπο (φωτό)

Συγκλονιστικό look!

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ εμφανίστηκε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για να παρακολουθήσει την αρχαία τραγωδία «Ορέστεια», στο Ηρώδειο.

Η αλήθεια είναι πως η αγαπημένη μας ηθοποιός είναι πάντα πολύ στιλάτη και κομψή, ενώ τα κομμάτια που επιλέγει είναι διαχρονικά.

Η Καρυφυλλιά Καραμπέτη επέλεξε ένα μονοχρωματικό σύνολο, το οποίο ωστόσο έκανε ενδιαφέρον επιλέγοντας διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα: Τα λαμπερά Βραβεία Ίρις 2024: O Willem Dafoe κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου - Πλάι του η υπέροχη Καρυοφυλλιά Καραμπέτη – Εκεί ήταν οι Εύα Νάθενα, Βίκυ Καγιά & Δήμητρα Ματσούκα

Για αυτή την ιδιαίτερη βραδιά, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη επέλεξε ένα wide-leg παντελόνι στο χρώμα του κάστανου και ασορτί σακάκι, ένα greige πουκάμισο με υφασμάτινη ζώνη, η οποία έκανε το look ακόμα πιο μεσάτο και θηλυκό.

«Απογείωσε» την εμφάνιση, κρατώντας ένα clutch με ιδιαίτερη πλέξη σε μπεζ απόχρωση.

Συγκλονιστικό look!

Διαβάστε ακόμα: Όλες οι λαμπερές παρουσίες στην παράσταση «Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» στην Επίδαυρο - Ελένη Δουνδουλάκη, Εύα Νάθενα, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν εκεί! (Φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr