Βίντεο το τρομακτικό ατύχημα του Εμμανουήλ Καραλή στη Ζυρίχη: Ευτυχώς έπεσε στο στρώμα όταν του γλίστρησε το κοντάρι - Τι έγραψε ο ολυμπιονίκης

Στη Ζυρίχη αγωνίστηκε και ο Μίλτος Τεντόγλου που ήταν δεύτερος

Το Diamond League της Ζυρίχης ένα από τα καλύτερα μίτινγκ του στίβου πραγματοποιήθηκε υπό βροχή με τη συμμετοχή των δύο ολυμπιονικών του Στίβου στο Παρίσι, Μίλτου Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλή.

Ο χρυσός Μίλτος έχασε στο μήκος ήταν δεύτερος (μετά από 34 αγώνες), ενώ ο χάλκινος "Μανώλο" είχε ένα ευτυχώς ατύχημα, όταν το κοντάρι του γλίστρησε και έπεσε στο στρώμα.

«Είμαι ολόκληρος» έγραψε σε ανάρτησή του ο Εμμανουήλ Καραλής λίγη ώρα αργότερα.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός άλτης έκανε μερικές χιουμοριστικές αναρτήσεις. Αφού ανέβασε το βίντεο του ατυχήματος έγραψε: «για δική σας ενημέρωση, είμαι ολοκληρος». Ενώ λίγο αργότερα μαζί με μια φωτογραφία που έχει κρυφτεί στην κουκούλα του, έγραψε: «Δυστυχώς η Ζυρίχη δεν ήταν για εμένα, αλλά όλα καλά. Μένω θετικός και όπως πάντα απολαμβάνω την διαδικασία».

Διαβάστε ακόμα: Έγραψε ιστορία ο Εμμανουήλ Καραλής! – Πανελλήνιο ρεκόρ για τον Χάλκινο Ολυμπιονίκη – Ξεπέρασε τα 6.00μ. στο Diamond League – Δείτε το συγκλονιστικό του άλμα


Όπως φαίνεται στο βίντεο όταν ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ στο Παρίσι έβαλε το κοντάρι στη βαλβίδα, αυτό γλίστρησε με αποτέλεσμα ο "Μανώλο" να κάνει μια εναέρια κωλοτούμπα και να προσγειωθεί, ευτυχώς, στο στρώμα.

Διαβάστε ακόμα: Το έκανε και πάλι ο Τεντόγλου: Τους κέρδισε στο τελευταίο άλμα στη Λωζάνη - Αήττητος σε 34 συνεχόμενους αγώνες (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ