Η Georgina Rodriguez πέρασε στην αντεπίθεση: «Δεν είμαι με τον Christiano Ronaldo για τα λεφτά του – Κερδίζω τα δικά μου ως influencer & μανεκέν» (φωτό & βίντεο)

Το μοντέλο δημιούργησε μια καθαρή περιουσία 9 εκατομμυρίων λιρών και αυτό τελικά την οδήγησε στο εξώφυλλο του Forbes.

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στο εξώφυλλο του Forbes!

Η 30χρονη Georgina, εμφανίστηκε στο προσκήνιο της showbiz το 2016 όταν άρχισε να βγαίνει με τον 39χρονο Ρονάλντο.

Πολύ γρήγορα άρχισε να γίνεται δημοφιλής στα social media και τώρα μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες influencers του κόσμου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα κατάστημα Gucci, όπου ήταν βοηθός πωλήσεων σε μια εποχή που ζούσε σε ένα κοινόχρηστο σπίτι και έβγαζε 250 λίρες την εβδομάδα.

Αλλά το μοντέλο δημιούργησε γρήγορα μια καθαρή περιουσία 9 εκατομμυρίων λιρών και αυτό τελικά την οδήγησε στο εξώφυλλο της έκδοσης 30 Under 30 του Forbes.

Διαβάστε ακόμα: H Georgina Rodriguez κατέφθασε στην Βενετία σε έξαλλο mood – Sexy και όποιος αντέξει με διχτυωτό καλσόν & γόβες στιλέτο (φωτό)

H influencer ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο μιλάει ισπανικά και εξηγεί πως «Δεν είμαι με τον Ρονάλντο για τα λεφτά του. Βγάζω πολλά δικά μου, ως content creator. Μην ανησυχείτε».

Ο πλούτος της Georgina αυξήθηκε από το ντοκιμαντέρ του Netflix I Am Georgina, καθώς και από διαφημιστικές καμπάνιες για τους εμβληματικούς οίκους μόδας, Prada, Gucci και Chanel.

Δημοσιεύει επίσης τακτικό περιεχόμενο από την καθημερινή της ζωή με τον Ρονάλντο και την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά μαζί και δημιούργησε μια  χαρούμενη οικογένεια με τα τρία παιδιά του ποδοσφαιριστή που γεννήθηκαν από δύο παρένθετες μητέρες.

Διαβάστε ακόμα: Κρυφός γάμος για Christiano Ronaldo & Georgine Rodriguez; - «Μου αρέσει να δουλεύω με τη σύζυγό μου στο σπίτι» είπε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ