Η Μπέττυ Μαγγίρα υμνεί τον σύζυγο της, Δημήτρη Μάζη για τα γενέθλιά του: «Είσαι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει» (φωτό)

Η Μπέττυ Μαγγίρα παρομοιάζει τον άνδρα της με τον Τζεφ Μπρίτζες στην αναρτησή της.

Η ηθοποιός, κωμικός και παρουσιάστρια, Μπέττυ Μαγγίρα γιορτάζει τον άνδρα της!

Εύχεται στον Δημήτρη Μάζη για τα γενέθλιά του με μια σειρά από κοινά στιγμιότυπα και με ένα γλυκό μήνυμα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε την αναφορά της από το crush που είχε με τον σταρ, Τζεφ Μπρίτζες, στον οποίο λέει ότι ο Δημήτρης Μάζης μοιάζει.

Αναλυτικά έγραψε: «Χρόνια πολλά στον βράχο μου, στην αγάπη μου. Τίποτα στην ζωή δεν είναι τυχαίο λένε!!!! Ίσως έχουν δίκιο… Και θα σας εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ! Το πρώτο μου κινηματογραφικό “crush” ήταν ο Jeff Bridges στην ταινία against all odds!! Ειπα απο μέσα μου wow!!! (Στην 7η φωτό σας παραθέτω φωτό του ίδιου από την ταινία για να δείτε πως ήταν)

mazis92

Αρκετά μεγαλύτερη κι αφού ήμασταν μαζί αρκετά χρονια ήδη , συνειδητοποίησα ποσό του έμοιαζες !!!!

mazis

Διαβάστε ακόμα: Η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει βόλτα στην Γλυφάδα με casual athletic look – Το maxi καρό παλτό και τα καινούργια της γυαλιά (φωτό)

Δεν ξερω ποσό συνειδητά η ασυνείδητα κάνουμε επιλογές , η καταφέρνουμε να προσελκύσουμε αυτό που επιθυμούμε , εγώ όμως ,θα ευχαριστήσω ΕΣΕΝΑ που με «εντοπίσες», τον @antonisvlontakis (κουμπάρο) που έκανε το προξενιό και την αδερφή μου @matthildimaggira (ξέρει αυτή το γιατί )!!!

beti302beti93

Είσαι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, ο πιο έξυπνος, θετικός , υποστηρικτικός , υπομονετικός κι ο πιο κουλ μπαμπάς του κόσμου ! Σ αγαπάμε κι οι τέσσερις !!! Γιατί έχει μπει κι η μοζα δυνατά στο παιχνίδι !!!! Χρονια σου πολλά !!!! My Rocky».

betti

Για την ιστορία, το 2002 ξεκίνησε τη σχέση της με τον υδατοσφαιριστή Δημήτρη Μάζη. 

Παντρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν μαζί δύο κόρες: την Αντριάνα (γενν. 2010) και την Καλλινίκη (γενν. 2013).

Διαβάστε ακόμα: Μπέττυ Μαγγίρα: Family time στην Αστυπάλαια! Ποζάρει μαζί με τις κόρες της & διώχνει το "κακό" μακριά (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr