H Ιμάν Κελίφ απαντά με δάκρυα στα μάτια στο bullying του Έλον Μασκ: «Ούτε καν με ξέρεις, αλλά με μισείς – Ήσουν σκληρός μαζί μου» (φωτό & βίντεο)

«Ήταν από τους πρώτους που μου επιτέθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας μίσους», προσθέτει η πυγμάχος.

Θυμάστε την Ιμάν Κελίφ;

Η Αλγερινή πυγμάχος που κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι και παράλληλα έγινε viral λόγω μιας έντονης διαμάχης γύρω από το φύλο της καθ' όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τώρα, η Ιμάν Κελίφ ξεσπά κατά του Έλον Μασκ…

Η χρυσή ολυμπιονίκης γεννήθηκε γυναίκα και παρόλα αυτά έγινε στόχος αναπόδεικτων κατηγοριών. 

Ο ‘Ελον Μασκ ήταν ένας από τους ανθρώπους που ήταν εναντίον της, μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του X, αναδημοσίευσε μια ανάρτηση που ζητούσε να αποκλειστούν οι άνδρες από τα γυναικεία αθλήματα, με αφορμή την νίκη της Κελίφ επί της ιταλίδας Άντζελα Καρίνι στη φάση των «16».

Η Ιμάν Κελίφς με δάκρυα στα μάτια σε συνέντευξή της στη γαλλική τηλεοπτική εκπομπή CLIQUE, ρωτήθηκε για την ανάρτηση του Μασκ που προκάλεσε περαιτέρω bullying εις βάρος της στο διαδίκτυο και εκείνη απαντά.

«Ο Έλον Μασκ ήταν από τους πρώτους που μου επιτέθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας μίσους. Ανέβασε αυτό το βίντεο και έγινε retweet. Ήταν λοιπόν ένα από τα πρώτα άτομα που διέδωσαν αυτόν τον ντόρο, που ξεκίνησαν αυτήν την καμπάνια εναντίον μου. Θα του έλεγα... με μισείς, αλλά ούτε καν με ξέρεις. Δεν έχω ιδέα γιατί ηγήθηκες αυτής της επίθεσης. Ήσουν σκληρός μαζί μου, σκληρός με την οικογένειά μου, με τη μητέρα μου. Εκείνη την περίοδο, η μητέρα μου πήγαινε κάθε μέρα στο νοσοκομείο», ανέφερε η πυγμάχος. 

Διαβάστε ακόμα: Η Ιμάν Κελίφ ξεσπά: "Είμαι γυναίκα όπως κάθε γυναίκα!" - Οι δηλώσεις της Intersex πυγμάχου για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διαβάστε ακόμα: Ιμάνι Κελίφ: Η χρυσή Ολυμπιονίκης σε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση - Φορά μακιγιάζ & floral φόρεμα - Την καλύτερη απάντηση έδωσε στους haters (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ