Αγρίνιο: 75χρονη θύμα ενδοοικογενειακής βίας πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί - Τη χτύπησε αλύπητα ο γιός της, με κατάγματα στο νοσοκομείο (βίντεο)

Η 75χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κατάγματα σε χέρια, πόδια και λεκάνη

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος ηλικιωμένης από τον ίδιο της τον γιο είχαμε στο Αγρίνιο, στην περιοχή των Δύο Ρεμάτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, μια 75χρονη έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στο Αγρίνιο τα ξημερώματα της Κυριακής και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, σοβαρά τραυματισμένη.

Πήδηξε από το μπαλκόνι

Η γυναίκα φέρεται να έπεσε από το μπαλκόνι στην προσπάθειά της να αποφύγει τα χτυπήματα του γιου της που επιχείρησε εκείνη τη στιγμή να την χτυπήσει με το σίδερο για τις τέντες και ενώ η 75χρονη κρέμονταν στην κυριολεξία από το μπαλκόνι του σπιτιού για να γλιτώσει.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα πριν από την πτώση της, φέρεται να λογομάχησε με τον γιο της, που της επιτέθηκε για άγνωστο λόγο και την ξυλοκόπησε άγρια.

Με κατάγματα η ηλικιωμένη

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αγρινίου, κατάφεραν να συλλάβουν τον 46χρονο δράστη της άγριας ενδοοικογενειακής επίθεσης.

Ο άνδρας δεν μπορούσε να βγει από την οικία, αφού τα κλειδιά τα είχε μαζί της η μητέρα του που στο μεταξύ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κατάγματα σε χέρια, πόδια και λεκάνη. Ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.


Σε βάρος του δράστη που κρατείται, σχηματίζεται δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Διαβάστε ακόμα: Σοκάρει η περιγραφή 19χρονης: Ζήτησε να χωρίσει και ο 23χρονος φίλος της, την έκανε αγνώριστη από το ξύλο - «Έβγαζα αίμα από το στόμα» - «Άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να με κυνηγάει» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ