Ευαγγελία Πλατανιώτη: Με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Σαντορίνης χορεύει μέσα στο νερό – Οι κινήσεις της πρωταθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης μαγεύουν (βίντεο)

"Comfort zone", έγραψε.

Η πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα συγκλονιστικό βίντεο.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη χορεύει στην θάλασσα της Σαντορίνης.

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο των Κυκλάδων, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης μας εντυπωσίασε με τις κινήσεις της κάτω από το νερό.

Όπως έγραψε η ίδια για να δείξει πόσο εξοικειωμένη είναι με το άθλημά της παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στη θάλασσά και όχι σε μια πισίνα έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε στο Instagram: Comfort zone.

Διαβάστε ακόμα: Επίδειξη μόδας Kathy Heyndels: Κατέπληξε ο Γιάννης Τόγκος, αλλά και το «μοντέλο» του Ευαγγελία Πλατανιώτη – Από Τόνια Κούμπα ως Mary Vitinaros, όλες υπέροχες (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Ευαγγελία Πλατανιώτη-Σοφία Μαλκογεώργου: Κατέκτησαν την 6η θέση στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παρίσι - "Φεύγουμε με γλυκόπικρη γεύση" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ