Η Δανάη Μπάρκα θυμάται μια viral στιγμή της μαμάς της, Βίκυς Σταυροπούλου στο «Είσαι» το ταίρι μου» - «Μπερδευόταν, είχε αγχωθεί & μαζί της το έμαθα & εγώ το τραγούδι» (φωτό & βίντεο)

Για ποια σκηνή λέει η παρουσιάστρια;

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα συχνά πυκνά μοιράζεται αναρτήσεις  με τους followers της για την μητέρα της, την ηθοποιό, Βίκυ Σταυροπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, από την περίοδο που η Βίκυ Σταυροπούλου πρωταγωνιστούσε σε καθημερινές σειρές.

Με αφορμή ένα επεισόδιο που είδε πρόσφατα από το «Είσαι το ταίρι μου» η παρουσιάστρια θυμήθηκε μια ιστορία πίσω από τη σκηνή της «Στέλλας» την οποία υποδυόταν η μητέρα της, να τραγουδάει το «Τη Βραδιά Μου Απόψε» στα μπουζούκια, μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ηθοποιού στη σειρά.

Διαβάστε ακόμα: Οι Έλληνες παρουσιαστές ταξιδεύουν: Στην Ισπανία η Δανάη Μπάρκα, "ακροβατικά" στο Μπαλί ο Νίκος Μουτσινάς - Δείτε φωτό & βίντεο

Γράφει η παρουσιάστρια στο Instagram: «Έπεσα πάνω σε αυτό το επεισόδιο, Δεν θα ξεχάσω ποτέ την μέρα που έπρεπε να κάνει αυτό το γύρισμα. Πήγαινα Πέμπτη Δημοτικού. Γυρνούσαμε από τα αγγλικά και με πήγαινε στη γιαγιά. Ακούγαμε στο μικρό λευκό αυτοκινητάκι μας σε επανάληψη το τραγούδι μέχρι να μάθει τα λόγια. Μπερδευόταν, είχε αγχωθεί και μαζί της το έμαθα και εγώ.

barka2233

23 χρόνια μετά, όταν ακούμε αυτό το τραγούδι σκεφτόμαστε -νομίζω όλοι- αυτή τη σκηνή και όπου πάμε της το αφιερώνουν. Ποιος να το περίμενε τότε; Μανούλα μου».

Διαβάστε ακόμα: Η Δανάη Μπάρκα αποθεώνει την Σέριφο: «Κάθε Αύγουστο είμαι εδώ, κάτι με τραβάει σε αυτόν τον τόπο – Το νησί που με κρατάει συνδεδεμένη με την ξεγνοιασιά μου» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ