Αντζελίνα Τζολί: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον γιο της Παξ, αφού βγήκε από την εντατική – Συνόδευσε την μητέρα του στο κόκκινο χαλί στο Τορόντο (φωτό & βίντεο)

Με νάρθηκα στο χέρι και αγκαζέ με τη μητέρα του ο Παξ Τζολί-Πιτ στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της

Πριν από ένα μήνα ο μεγάλος γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, ο Παξ είχε ένα τροχαίο ατύχημα και οδηγήθηκε στην εντατική.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και χθες έκανε την πρώτη του εμφάνιση.

Ο Παξ πόζαρε από το κόκκινο χαλί υποβασταζόμενος από τη μητέρα του, ενώ φαίνεται και ο μαύρος νάρθηκας στο χέρι του.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Παξ εθεάθη έξω για πρώτη φορά μετά το ατύχημα, συνοδεύοντας τη μαμά του σε μια έξοδο στο Μπέβερλι Χιλς.

Πως έγινε το ατύχημα;

Ο 20χρονος Παξ δεν φορούσε κράνος και έπεσε με το μηχανάκι του στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που ήταν σταματημένο σε μια διασταύρωση στη λεωφόρο Los Feliz στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια βραδινής βόλτας του τη Δευτέρα 29 Ιουλίου.

Ο Παξ ήταν αναίσθητος και ανέκτησε τις αισθήσεις του μόνο όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς. Οι μάρτυρες σκέφτηκαν τα χειρότερα, ενώ οι γιατροί πίστευαν ότι μπορεί να είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, σύμφωνα με το TMZ.

Ο 20χρονος χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ένα «σύνθετο τραύμα». Νοσηλεύτηκε στην εντατική και βγήκε στις αρχές του Αυγούστου.  

Διαβάστε ακόμα: Brad Pitt - Angelina Jolie: Ο γιος τους Pax είχε ένα τροχαίο ατύχημα - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Η κατάστασή του είναι σοβαρή (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie: Αναρρώνει στο νοσοκομείο ο Pax μετά το τροχαίο - Η star δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του γιού της – «Είναι προβληματικό παιδί, είχε & άλλα ατυχήματα»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ