Elton John: «Κατέβαζα βουνά κοκαΐνης από την μύτη μου με τον John Lennon -Είναι η μεγαλύτερη μεταμέλειά μου» (φωτό)

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Ο κορυφαίος ποπ τραγουδιστής, Έλτον Τζον έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την ζωή του στο νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή του.

Το ντοκιμαντέρ του με τίτλο «Elton John: Never Too Late», έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο την Παρασκευή. 

Στην ταινία αυτή ισχυρίζεται ότι μαζί με τον αείμνηστο Τζον Λένον είχαν κάποτε «βουνά από κόκα που έβγαιναν από τη μύτη τους», ενώ βρίσκονταν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης στις 2 τα ξημερώματα.

Ένα χτύπημα στην πόρτα που σόκαρε Τζον και Λένον…

Χτύπησε η πόρτα και από την παράνοια των ναρκωτικών , ο Έλτον Τζον ρώτησε «αν είναι η αστυνομία;».

«Μου πήρε περίπου πέντε λεπτά για να δω από το ματάκι και είδα ότι ήταν ο Άντι Γουόρχολ», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα: Στο νοσοκομείο ο Έλτον Τζον μετά από ατύχημα στη βίλα του στη Γαλλία - Για διακοπές με τον σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους

Ο τραγουδιστής των «Βeatles» φέρεται να θέλησε να διώξει τον εικαστικό καλλιτέχνη και έτσι και έγινε.

Ο Έλτον Τζον τόνισε πως δεν ήθελαν να αφήσουν τον Γουόρχολ να μπει στο δωμάτιο επειδή κουβαλούσε την φωτογραφική του μηχανή «παντού» και δεν ήθελαν να καταγράψει πως έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Image

twitter

Ο Λένον, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 1980, φέρεται τότε να είπε: «Όχι ευχαριστώ. Αυτό ήταν το διασκεδαστικό μέρος της κοκαΐνης».

Ο Έλτον Τζον είχε δηλώσει το 2019 πως «η μεγαλύτερη μετάνοιά μου ήταν η χρήση ναρκωτικών, αλλά έχοντας πει αυτό, όλος ο πόνος και όλη η κακή συμπεριφορά και όλο το μίσος για τον εαυτό μου που βίωσα ήταν για να φτάσω εκεί που είμαι τώρα».

Διαβάστε ακόμα: Έλτον Τζον: Για 32η χρονιά διοργάνωσε το mega πάρτι για την θεραπεία του AIDS - "Το 1992 συγκεντρώσαμε $350.000 - Νομίζαμε είμασταν βασιλιάδες" (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ