Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Σε glamorous gala η δημοφιλής Ελληνοσουηδέζα – Το sexy σκίσιμο στο παγιετέ black & maxi dress (βίντεο)

Το gala διοργανώθηκε για να τονίσει την αναγκαιότητα του νερού.

Χθες το βράδυ, η δημοφιλής Ελληνοσουηδή συγγραφέας, Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ήταν καλεσμένη στο gala WaterΑid Sweden, το οποίο διοργανώθηκε από το Οperakallaren foundation.

Το gala διοργανώθηκε για να τονίσει την αναγκαιότητα του νερού και την μεγάλη έλλειψη που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Πήγε με πολύ glam εμφάνιση στο gala αυτό. 

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα μαύρο maxi φόρεμα με παγιέτα και βαθύ σκίσιμο στα πόδια και έδειχνε απλά εντυπωσιακή.

Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και περισσότερο επικεντρωμένο στα μάτια.

Η υπέρμαχος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έγραψε:

«Η έλλειψη πρόσβασης σε καθαρό νερό είναι μια κρίση που πλήττει εκατομμύρια, ιδιαίτερα γυναίκες και παιδιά, που συχνά φέρουν το βάρος της μεταφοράς νερού από μακρινές πηγές. Συχνά πρέπει να περπατούν για ώρες κάθε μέρα για να συλλέξουν νερό, κάτι που επηρεάζει την υγεία, την ασφάλεια και την εκπαίδευσή τους.

Το καθαρό νερό δεν είναι απλώς μια αναγκαιότητα - είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα που ενδυναμώνει τις κοινότητες, βελτιώνει την υγεία και μεταμορφώνει τις ζωές.

Ας συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αυτόν τον ζωτικό σκοπό και ας εργαστούμε μαζί για να διασφαλίσουμε ένα μέλλον όπου όλοι θα έχουν πρόσβαση σε κάτι τόσο βασικό όπως το καθαρό νερό!».

Διαβάστε ακόμα: Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αγόρασε ένα υπέροχο σπίτι στην Πάτμο ...: "Τα νεύρα μου με τις καθυστερήσεις - Με σώζει η θάλασσα & το αεράκι" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Καθρέφτη καθρεφτάκι μου ποια είναι η ομορφότερη; - Αλεξάνδρα Πασχαλίδου με την γοητευτική αδερφή & την 16χρονη κόρη της, Μελίνα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr