Τα 4 suede αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας – Είναι το απόλυτο trend του φετινού φθινοπώρου (φωτό)

Ανακαλύψτε το!

Το  suede είναι ένα υλικό που έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας με την απαλή υφή και την κομψότητά του. 

Από τα παπούτσια και τις τσάντες μέχρι τα καπέλα και τα γάντια, το suede προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς σε κάθε εμφάνιση. 

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να ενσωματώσουμε suede αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα μας, καθώς συνδυάζουν την πρακτικότητα με το στυλ. 

Το eirinika προτείνει διάφορες επιλογές που προσφέρει το suede και  τον τρόπο που μπορούμε να τις εντάξουμε στην καθημερινή μας εμφάνιση για να δημιουργήσουμε μοναδικά και κομψά σύνολα.

1.Suede Μπότες: Οι μπότες από suede είναι κλασικές και κομψές. Μπορείτε να τις φορέσετε με φορέματα, φούστες ή ακόμα και με τζιν για ένα πιο casual look.

pinterest

2.Suede Τσάντες: Μια suede τσάντα σε φθινοπωρινές αποχρώσεις όπως το καφέ ή το μπορντό μπορεί να προσθέσει μια πινελιά πολυτέλειας στο ντύσιμό σας.

pinterest

Διαβάστε ακόμα: Τζιν παντελόνι: Αυτά είναι τα καλύτερα fashion items που προτείνουν οι experts για το Φθινόπωρο

3.Suede Καπέλα: Τα καπέλα από suede, όπως τα bucket hats, είναι μοντέρνα και πρακτικά για τις φθινοπωρινές μέρες.

pinterest

4.Suede Γάντια: Τα γάντια από suede προσφέρουν κομψότητα και ζεστασιά, ιδανικά για τις πιο δροσερές μέρες του φθινοπώρου.

pinterest

Εσεις ποιο θα εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας;

Διαβάστε ακόμα: 7+1 στυλ παντελονιών για κομψές εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ - Φαρδιά, cropped, δερμάτινα ή ψηλόμεσα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ