Οικογένεια Πελικό – Μια ζωή σαν παραμύθι: Bbq στον κήπο, διαγωνισμοί χορού, παιχνίδια με τα εγγόνια - Dr Jekyll & Mr Hyde, ο παππούς (φωτό)

Που να το περιμένουν...

Πριν βγουν όλα στην φόρα για τον βιαστή και κακοποιητή πατέρα της οικογένειας Πελικό, όλα φαινόντουσαν ρόδινα.

Ο Ντομινίκ νάρκωνε για 10 χρόνια τη σύζυγό του και καλούσε άνδρες σπίτι να την βιάζουν, ενώ αυτός τραβούσε βίντεο.

Το τέρας τα έκρυβε όλα από την οικογενειά του…

Βραδινά δείπνα στη βεράντα που κατέληγαν σε διαγωνισμούς χορού, θορυβώδη και διασκεδαστικά παιχνίδια Trivial Pursuit και νεαροί να τσαλαβουτούν στην πισίνα, ενώ ο παππούς ετοίμαζε το δείπνο.

Το σπίτι τους στο Mazan βρίσκεται σε ένα όμορφο χωριό στους πρόποδες του Mont Ventoux και είχε γίνει το καταφύγιο των 3 παιδιών τους και των εγγονιών τους.

Αναπολώντας μια τυπική οικογενειακή συγκέντρωση, η κόρη τους Καρολάιν είπε για τον πατέρα της:

«Ανάβεις τη φωτιά στο μικρό σου μπάρμπεκιου και ξεκινάς το ψήσιμο, σηκώνεις το κεφάλι σου και μου χαμογελάς. Γύρω, οι τοίχοι του σπιτιού δεν σταματούν να αντανακλούν αυτόν τον όμορφο ήλιο που φέρνει σε όλους μας χαρά. Ο Τομ χορεύει, ο Πολ φέρνει το κρασί. Μια βεράντα, ένα καλοκαίρι, μια οικογένεια».

Βάσει των πληροφοριών της Daily Mail δεν υπήρξαν ιστορίες ενδοοικογενειακής βίας, κακής συμπεριφοράς ή παιδικού τραύματος σε αυτή την περίπτωση.

Οι ειδικοί αναφέρουν τον Ντομινίκ ως έναν χαρακτήρα «Jekyll and Hyde» με διχασμένη προσωπικότητα, ο οποίος ήταν ικανός να είναι τρυφερός πατέρας, αλλά και να πραγματοποιήσει τις πιο αποτρόπαιες πράξεις.

Οι αναφορές τους υποδηλώνουν ένα αρμονικό νοικοκυριό όπου ένα ζευγάρι της μεσαίας τάξης ζούσε έναν πολύ τυπικό τρόπο ζωής. Ένα ζευγάρι συνταξιούχων στα 60 τους που απολάμβαναν όλες τις χαρές του να είναι παππούδες.

Η άτυχη γυναίκα του περνούσε τις μέρες της προσέχοντας τα εγγόνια τους και φροντίζοντας τον κήπο και όλα κυλούσαν όμορφα.

Η λεπτομέρεια που υποδηλώνει πολλά για την υπόθεση του Ντομινίκ

Η κόρη του, η Καρολάιν θυμάται ότι ο πατέρας της περνούσε «όλο τον ελεύθερο χρόνο του» στον υπολογιστή του.

Από μικροί τον θυμούνται αργά το βράδυ στο σπίτι καπνίζοντας ηλεκτρονικό τσιγάρο, με τα μάτια του «κολλημένα στην οθόνη».

Αν και έβλεπαν ότι ο πατέρας τους περνούσε πολύ χρόνο στον υπολογιστή του, κανείς δεν είχε ιδέα για τις διεστραμμένες διαδικτυακές του δραστηριότητες.

Όταν τα εγκληματά του βγήκαν στην επιφάνεια τα 3 παιδιά του συγκλονίστηκαν, καθώς αυτό δεν θα τους περνούσε ποτέ από το μυαλό.

Ο μεγαλύτερος γιος τους επέμεινε ότι τίποτα στη συμπεριφορά του Πελικό δεν υποδήλωνε παρέκκλιση και ότι «εκπλήρωνε πάντα τον ρόλο του πατέρα», ενώ η Καρολάιν είπε στο Paris Match νωρίτερα φέτος ότι: «ήμασταν πολύ κοντά του».

Διαβάστε ακόμα: Celia: Τι κατέθεσε η γυναίκα που νάρκωνε ο νταλικέρης σύζυγός της & βίασε 10 φορές ο Ντομινίκ Πελικό - «Ξύπνησα & τον είδα στο δωμάτιο»!

Η Καρολάιν στο βιβλίο της το 2022 με τίτλο, «Και σταμάτησα να σε φωνάζω μπαμπά», τον περιέγραψε ως έναν ευγενικό άνθρωπο που ασχολήθηκε έντονα με τα νιάτα της.

Την ενθάρρυνε στις σπουδές της, τα σχέδιά της και τις αθλητικές της δραστηριότητες.

Τη συνόδευε στο σχολείο και σε μαθήματα χορού, την πήγαινε από και προς τα πάρτι στην εφηβεία της και υποστήριξε τις επαγγελματικές της επιλογές. Αργότερα έδειξε την ίδια φροντίδα για τα εγγόνια του, πλατσουρίζοντας μαζί τους στην πισίνα στο Μαζάν.

«Μάταια προσπάθησα να εντοπίσω και να καταλάβω την αληθινή ταυτότητα του ανθρώπου που με μεγάλωσε», είπε.

«Ακόμα και σήμερα αναρωτιέμαι για το γεγονός ότι δεν είχα δει τίποτα, δεν υποψιάστηκα τίποτα. Δεν θα συγχωρήσω ποτέ αυτό που έκανε τόσα χρόνια. Ωστόσο, μου μένει η εικόνα του πατέρα που νόμιζα ότι ήξερα», συμπληρώνει.

«Τώρα το ξύπνημα με φέρνει πίσω στον εφιάλτη. Και μου λείπει ο πατέρας μου. Όχι αυτός που θα σταθεί ενώπιον των δικαστών. Ο άνθρωπος που με φρόντιζε για 42 χρόνια. Ναι, τον αγάπησα τόσο πολύ πριν ανακαλύψω το τερατούργημά του».

«Μπορούσε να προσαρμοστεί; Υποφέρει από την απουσία μας, από τη μοναξιά, τη βία στην απομόνωση; Μια δεύτερη φωνή λέει: “αυτό είναι μόνο δικαιοσύνη, όταν βλέπουμε το κακό που μας έχει κάνει. Στη μαμά, σε εμάς, στην οικογένειά μας. Θερίζει ό,τι έσπειρε”».

«Μερικές φορές δημιουργείται ένα αίσθημα εγκατάλειψης. Μπαίνει μέσα μου και με συνθλίβει. Μπαμπά, γιατί είσαι τόσο μακριά μας; Νόμιζα ότι είχα θρηνήσει τον πατέρα μου. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η δοκιμασία ξυπνά το κοριτσάκι μέσα μου. Αυτό που δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοτώσει την πατρική εικόνα. Και φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να τον μισήσω. Ίσως αυτή η δοκιμασία να με βοηθήσει να επιτύχω κάποια μορφή οριστικού πένθους. Ο πατέρας μου είναι ζωντανός και καλά, αλλά ίσως δεν θα μπορέσω ποτέ να του πω στα μάτια ότι κατέστρεψε μέρος της ζωής μου, έσβησε τη σπίθα, πριν διαλύσει την εμπιστοσύνη που ένιωθα φυσικά προς τους άντρες», αναφέρει η Καρολάιν.

Ο κύριος Πελικό, ο άλλοτε ζεστός και αφοσιωμένος πατέρας και σύζυγος, δικάζεται τώρα μαζί με άλλους 50 άνδρες που κάλεσε στο σπίτι της οικογένειας για να συμμετάσχουν στην κακοποίηση της γυναίκας του.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη - σοκ: Ο Ντομινίκ Πελικό είχε "εκπαιδεύσει" έναν από τους βιαστές της γυναίκας του να ναρκώνει και τη δική του - Τις βίαζαν εναλλάξ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ