Jennifer Lopez: Αυτή είναι η νέα έπαυλη που έχει βάλει στο στόχαστρο – Κοστίζει 55 εκατ. δολ. & προσπαθεί να ρίξει εξευτελιστικά την τιμή (βίντεο)

Απολαύστε τη!

Τώρα που η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν και πούλησαν την υπερπολυτελή βίλα τους, πρέπει και η σούπερσταρ να βρει κάπου να μείνει.

Κάτι έχει βάλει στο μάτι…

Η εκρηκτική τραγουδίστρια πρόκειται μνα αγοράσει  ένα διάσημο ακίνητο στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το TMZ  η Τζέι Λο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αγοράσει το Azria Estate στο Holmby Hills και είναι κοντά στο να κλείσει τη συμφωνία.

βίλα αυτή έχει κόστος 55 εκατομμύρια δολάρια, αλλά σύμφωνα με τις πηγές η 55χρονη σταρ προσπαθεί να διαπραγματευτεί την τιμή κάπου μεταξύ 30 και 39 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε τη:

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez: Η 20λεπτη συζήτηση με τον κολλητό του Ben Affleck, Matt Damon στο Φεστιβάλ του Τορόντο – Κρατούσαν σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου (φωτό)

Το Azria estate έχει 14 υπνοδωμάτια και βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 3 στρεμμάτων με κήπους, θερμοκήπιο, ξενώνα, πισίνα και σάουνα, καθώς και μια εσωτερική αίθουσα κινηματογράφου και game room.

Η Τζένιφερ Λόπεζ  έχει μερικές συνδέσεις με το Azria Estate.

Το είχε χρησιμοποιήσει ως τοποθεσία γυρισμάτων για την περσινή ταινία της, «Atlas», όπου τότε είχε και πάλι δείξει ενδιαφέρον, εφόσον ήταν σε αναζήτηση σπιτιού με τον Άφλεκ.

Λέτε να της το δώσουν;

Διαβάστε ακόμα: Τζένιφερ Λόπεζ: "Προχωράει μπροστά" μετά τον χωρισμό με τον Μπεν Άφλεκ - "Χρειάζεται συμβουλές & νέες προτάσεις"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr