Δημήτρης Μοθωναίος για την Μαρία Ναυπλιώτου: «Ήταν ο νεανικός μου έρωτας – Μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω με αυτό το πλάσμα» (βίντεο)

"Την έβλεπε και έλεγα τι συμβαίνει", πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός, Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στην Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης  και μεταξύ άλλων ανακάλυψε ότι η Μαρία Ναυπλιώτου ήταν ο νεανικός του έρωτας.

«Η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος του ηθοποιού έχει να κάνει με το ότι πρέπει να είσαι πραγματικά ευάλωτος, απαιτείται. Εκτίθεσαι και απέναντι στον συνάδελφο, αν έχεις δίπλα σου τη Μαρία Ναυπλιώτου για παράδειγμα. Είναι ένας νεανικός μου έρωτας γιατί παίξαμε μαζί στην πρώτη μου παράσταση στο θέατρο πριν από 17 χρόνια» είπε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε ακόμα: Ο Δημήτρης Μοθωναίος ανέβασε την καυτή σκηνή που κάνει έρωτα στην Μαρία Ναυπλιώτου - «Πω πω παναγιά μου, πρωί, πρωί ανάψαμε» (βίντεο)

Στην πορεία, σχολίασε ότι ήταν «κολλημένος» με τη συνεργάτιδά του και τη χάζευε από τον καθρέφτη, όσο προετοιμαζόταν στις πρόβες.

«Ήμασταν στην παράσταση της πειραματικής σκηνής στον Ηλίθιο του Ντοστογιέφσκι. Ήταν ένα έπος ως παράσταση και σε ώρες και σε διάρκεια προβών και ήταν και πολυπληθής ο θίασος. Εγώ είχα κολλήσει στη Μαρία και όλοι έβγαιναν από άλλα σημεία, δεν υπήρχε λόγος να είμαστε στον ίδιο χώρο. Για κάποιον λόγο μας είχαν αφήσει μόνο εμάς τους δυο σε ένα καμαρίνι πάνω που έπρεπε να ήταν και με χαμηλό φωτισμό, γιατί ήταν τα παράθυρα το πίσω του σκηνικού. Εγώ έβλεπα τη Μαρία -ήμουν και μικρό παιδί- να προετοιμάζεται, άνοιγε και μια κρέμα και την άπλωνε στα χέρια της και την έβλεπα μέσα από τον καθρέφτη κι έλεγα “τι είναι αυτό που συμβαίνει;”. Να έχεις την ευκαιρία να παίζεις με αυτό το πλάσμα. Της το έχω πει» περιέγραψε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Διαβάστε ακόμα: Γιατί ξεχώρισε από όλους και όλα η Παραλία, με διάφορα! Μοθωναίος, Κουκουράκης, Μιχαλάκη, έρωτες σε ειδυλλιακό σκηνικό (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr