Top woman η Χριστίνα Γκέντζου, η καλλονή παραολυμπιονίκης στο ταεκβοντό: Στα 19 της πήρε το χάλκινο – Οι δυσκολίες στην καθημερινότητα και η χαρά στο Παρίσι

Οταν άρχισα να παίζω τους πρώτους αγώνες και είδαν την αναπηρία μου στο χέρι κάποιες κοπέλες με κοίταζαν υποτιμητικά, αποκάλυψε η Χριστίνα Γκέντζου

Η χάλκινη Παραολυμπιονίκης Χριστίνα Γκέντζου μίλησε για τη μοναδική εμπειρία που βίωσε στο Παρίσι και για τον ενθουσιασμό που υπήρχε στην επιστροφή της ελληνικής αποστολής.

Η Χριστίνα Γκέντζου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ “Ο Κόσμος των Σπορ” και εξέφρασε τα συναισθήματά της για τη σπουδαία επιτυχία που σημείωσε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

«Πριν 5 μήνες προσπαθούσα να ξεκινήσω το ταεκβοντό και τώρα πήρε μετάλλιο. Είχα πολύ μεγάλος στόχους, είχα πάει για το χρυσό, οι αγώνες ήταν δύσκολοι και πολύ υψηλό το επίπεδο» είπε και πρόσθεσε:

«Ξεκίνησα με τον αδελφό και τον ξάδελφό του πριν από 7 χρόνια και μου κόλλησε. Τα προηγούμενα χρόνια προσπαθούσαν να φτιάξω το χέρι μου ώστε να είναι σε ένα καλό επίπεδο. Οταν άρχισα να παίζω τους πρώτους αγώνες και είδαν την αναπηρία μου στο χέρι κάποιες κοπέλες με κοίταζαν υποτιμητικά. Είχα όμως υποστήριξη από τους γονείς τους φίλους και τους προπονητές».


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ